Ολλανδία-Ουαλία 3-2: Νίκη θρίλερ και φουλ για πρωτιά! (hls)

Ασύλληπτη η εξέλιξη στο Ντε Κάιπ του Ρόντερνταμ το βράδυ της Τρίτης (14/6), με την Ολλανδία να ισοφαρίζεται στις καθυστερήσεις από την Ουαλία και αμέσως να σκοράρει και να νικά, διατηρώντας την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο της πρώτης κατηγορίας

Αυτό το παιχνίδι το βράδυ της Τρίτης (14/6) στο Ντε Κάιπ του Ρότερνταμ ήταν ο ορισμός του θρίλερ! Η Ουαλία ισοφάρισε τη γηπεδούχο Ολλανδία στις καθυστερήσεις και στην επόμενη φάση οι “οράνιε” βρήκαν το δρόμο στα αντίπαλα δίχτυα, έκαναν το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση, κράτησαν την πρώτη θέση στη βαθμολογία του 4ου Ομίλου της πρώτης Κατηγορίας του Nations League και τις ελπίδες τους ζωντανές να μείνουν εκεί ως το τέλος των αναμετρήσεων του συγκεκριμένου γκρουπ!

Οι Ολλανδοί, μετά την γκέλα που έκαναν με την Πολωνία, εκμεταλλεύτηκαν αυτή την φορά την έδρα τους. Παρότι δέχτηκαν την ισοφάριση (2-2) στις καθυστερήσεις του αγώνα τους με την Ουαλία από το πέναλτι του Μπέιλ, τελικώς πήραν τη νίκη. Αμέσως μετά τη σέντρα, ο Ντεπάι πήρε πίσω το αίμα του για το πέναλτι που έχασε με την Πολωνία, κάνοντας το 3-2 και διατηρώντας βαθμολογικά τους “οράνιε” στο +3 από το Βέλγιο, που την ίδια ώρα περνούσε με “διπλό” από την Βαρσοβία (0-1 επί της Πολωνίας).

Τα άλλα γκολ στην αναμέτρηση αυτή, που είχε παρόμοιο φινάλε με το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι για τον συγκεκριμένο όμιλο, σημείωσαν ο Νόα Λανγκ στο 17ο και Κόντι Χάκπο στο 23ο για την Ολλανδία, και ο Μπρέναν Τζόνσον στο 26ο για την Ουαλία. Η Ολλανδία είχε το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας στο 60% σε ποσοστό κατοχής μπάλας, αλλά και σε 22 τελικές, έναντι μόλις 9 των Ουαλών.

League A – 4ος όμιλος

Πολωνία-Βέλγιο                  0-1
(16΄ Μπατσουαγί)

Ολλανδία-Ουαλία                 3-2
(17΄ Λανγκ, 23΄ Χάκπο, 90΄+3′ Ντεπάι – 26΄ Τζόνσον, 90΄+2′ πεν. Μπέιλ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

  1. Ολλανδία        10 β.
  2. Βέλγιο 7 β.
  3. Πολωνία 4 β.
  4. Ουαλία 1 β.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.