Ισπανία – Τσεχία 2-0 : Ο πιο εύστοχος νίκησε

Οι Τσέχοι για άλλη μια φορά πάλεψαν και είχαν ευκαιρίες με τους Ισπανούς αλλά και πάλι δεν νίκησαν. Η αποτελεσματική Ισπανία επικράτησε 2-0.

Οι Τσέχοι στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα στο Λα Ροσαλέδα είχαν κατοχή μπάλας στο 30%. Αυτο δεν τους εμπόδισε να φτιάξουν τις δύο σπουδαιότερες φασεις του αγώνα μέχρι το εικοστό λεπτό με το σουτ του Τσέρνι (18′) και το τετ-α-τετ του Κούχτα (20′) να σταματούν πάνω στον Ουνάι Σιμόν.

Η Ισπανία βρήκε την πρώτη της ευκαιρία με τον Σολέρ στο 24ο λεπτό και πήρε το προβάδισμα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κράτησε την μπάλα και πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε με ελάχιστες ευκαιρίες, κατοχή μπάλας για την Ισπανία και τους Τσέχους να προσπαθούν αλλά να βρίσκουν μόνο μια καλή στιγμή με το σουτ του Κραλ (67′).

Στην πρώτη της ευκαιρία και στο δεύτερο ημίχρονο η Ισπανία σκόραρε, αυτή την φορά με τον Σαράμπια (75′) μετά από γύρισμα του Φεράν Τόρες φτάνοντας στο τελικό 2-0 με το οποίο ανεβηκε στην κορυφή του ομίλου.

Ισπανία (4/3/3) : Σιμόν – Καρβαχάλ, Έρικ, Μαρτίνεθ, Αλόνσο (78′ Άλμπα) – Ρόδρι, Κόκε (79′ Μπουσκέτς), Σολέρ (59′ Γκάβι) – Ασένσιο (72′ Σαράμπια), Όλμο, Μοράτα (59′ Φεράν Τόρες)

Τσεχία (3/4/3) : Μαντούς – Ζίμα, Μπράμπετς, Γέμελκα – Τσούφαλ, Σούτσεκ, Σάντιλεκ (30′ Κραλ), Ζελενί (79′ Κάλβαχ) – Πέσεκ (79′ Τετσλ), Τσέρνι (59′ Χλόζεκ), Κούχτα (59′ Γιουρέτσκα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.