Ουγγαρία – Γερμανία 1-1: “Φρένο” στα “Πάντσερ” (hls)

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν η Ουγγαρία και η Γερμανία σε παιχνίδι που έγινε στη Βουδαπέστη για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της πρώτης κατηγορίας του UEFA Nations League.

Oι Μαγυάροι μπήκαν… φορτσάτοι στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 6ο λεπτό με σουτ του Ζολτ Νατζ μέσα από την περιοχή. Η απάντηση των Γερμανών ήταν… άμεση, καθώς μέσα σε τρία λεπτά ισοφάρισαν με τον Γιόνας Χόφμαν. Μετά από άστοχη έξοδο του Γκουλάσι, ο ποδοσφαιριστής της Γκλάντμπαχ “τσίμπησε” τη μπάλα και με πλασέ έκανε το 1-1 στη Βουδαπέστη.

Η Ουγγαρία έφτασε τους τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου, ενώ η Γερμανία με την τρίτη διαδοχική της ισοπαλία είναι τρίτη με τρεις βαθμούς.

Ουγγαρία: Γκουλάσι, Σαλάι, Όρμπαν, Λανγκ, Α. Νατζ, Στάιλς (87′ Βετσέι), Ζ. Νατζ (69′ Νέγκο), Φιόλα, Ζομποζλάι, Α. Σαλάι (69′ Άνταμ), Ατ. Σαλάι (75′ Γκαζντάγκ)

Γερμανία: Νόιερ, Κέχρερ, Ζούλε, Σλότερμπεκ, Χόφμαν (85′ Ενμετσά), Γκορέτσκα (69′ Γκιουντογκάν), Κίμιχ, Ράουμ, Μουσιάλα (78′ Μπραντ), Χάβερτζ (85′ Αντεγέμι), Βέρνερ (78′ Μίλερ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.