Β.Μακεδονία – Γεωργία 0-3 : Οι “σταυροφόροι” άλωσαν και τα Σκόπια! (hls)

Με μια ακόμα επιβλητική εμφάνιση η Γεωργία επικρατώντας δημιουργικά και ανασταλτικά στα Σκόπια, νίκησαν με 3-0 του γηπεδούχους και αγκάλιασν την πρώτη θέση του 4ου ομίλου στην 3η λίγκα!

Λίγοι πρoφανώς ξέρουν τι ακριβώς συμβολίζει αυτή η φιγούρα στο εθνόσημο των Γεωργιανών. Κι όμως βλέποντας πιο προσεκτικά, αντικρύζεις τoν Τροπαιφόρο Αγίο Γεώργιο, εθνικού προστάτη της χώρας στους πρόποδες του Καυκάσο! Με τη βοήθεια του Αγίου τους, λοιπόν και προπάντων με την εξαιρετική τους αγωνιστική διάθεση οι παίκτες του Σανιόλ έδωσαν άλλη μια πειστική παράσταση στα Σκόπια όπου μέσα σε ένα 2ο ημίχρονο κυριαρχίας έφτασαν στο 0-3!

Η εθνική της βόρειας Μακεδονίας κατάφερε με ποδόσφαιρο κατοχής, που ελάχιστα όμ,ως εξελίχθηκε σε μοτίβο αγωνιστικής δημιουργίας, να διατηρήσουν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος αν και οι πιο επικίνδυνες στιγμές καταγράφηκαν στην εστία του Ντιμιτροέφσκι εκεί όπου ο ασταμάτητος Κβαρατσκέλια, ο Ζιβζιβάτζε και η παρέα τους ήταν εξ αρχής μια σταθερή απειλή προς τα νότα των γηπεδούχων!

Κομβικό σημείο, εκεί όπου φάνηκαν ολοκάθαρα οι ουσιαστικές διαφορές στο εθνικό στάδιο των Σκοπίων, ήταν το πρώτο γκολ του ματς στο 52ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Τσιταίσβίλι και μονκόματο πλασέ του Ζιβζιβάντζε έγινε το 0-1.

Κάπου εκεί μέτρησαν και οι ψυχολογικές συνέπειες με τους φιλοξκενούμενους να τρέχουν όλο και πιο ασταμάτητοι στην διεκδίκηση της κάθε μπαλιάς!

Στο 62′ ο Κβαρατσκέλία με δυνατό σουτ αιφνιδίασε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων για να κάνει το 0-2 και η παράσταση των Γεωργίανών – που λόγω των θρησκευτικών “δεσμών” τους αποκαλούν και “σταυροφόρους” – ολοκληρώθηκε στο 85′ όταν ο Κταϊσβίλι με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 0-3!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.