Ιταλία – Ουγγαρία 2-1: Είχε τον τρόπο και με ρεζέρβες (hls)

Η Ιταλία αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές και κατόρθωσε να πάρει την πρώτη της νίκη στην εφετινή διοργάνωση.

Στην Τσεζένα ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έκανε rotation ξεκουράζοντας τα βαριά χαρτιά του (εκτός αποστολής οι Ινσίνιε, Ιμόμπιλε, Ζορζίνιο, Μπεράρντι, Βεράτι, Έμερσον). Μια μεγάλη ευκαιρία για την Ιταλία στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε με αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις, Ο μέσος της Ρόμα, Μπράϊαν Κριστάντε, με κεφαλιά άγγιξε το προβάδισμα με κεφαλιά με τον Ντιμπους να βγάζει δύσκολα, ενώ η απάντηση της Ουγγαρίας ήρθε με το δυνατό του Σάλαϊ που απομάκρυνε ο Ντοναρούμα. Τη λύση για τους γηπεδούχους έδωσε ο Νίκολο Μπαρέλα. O μέσος της Ίντερ με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ (1-0, 30ο λεπτό) και ο αρχηγός της Ρόμα, Λορέντσο Πελεγκρίνι, διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου (2-0, 45ο λεπτό).

Στην επανάληψη η Ιταλία έφτασε μια ανάσα για να το κλειδώσει με το δοκάρι του Ματέο Πολιτάνο στο 55ο λεπτό, με την Ουγγαρία να ξαναμπαίνει στο ματς με το αυτογκόλ του Τζιανλούκα Μαντσίνι στο γύρισμα του Φιόλα (2-1, 61ο λεπτό). Η Ουγγαρία ανέβασε την απόδοσή της και έψαξε την ισοφάριση αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε και η Ιταλία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην εφετινή διοργάνωση.

Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Ντοναρούμα, Σπινατσόλα (75′ Ντιμάρκο), Μαντσίνι, Μπαστόνι, Καλάμπρια, Κριστάντε, Μπαρέλα (84′ Τονάλι) Πελεγκρίνι (66′ Λοκατέλι), Πολιτάνο (75′ Μπελότι), Ρασπαντόρι (84′ Τσέρμπιν), Νιόντο

Ουγγαρία (Μάρκο Ρόσι): Ντιμπους, Ατίλα Ζάλαϊ, Όρμπαν, Λανγκ, Ζολτ Νάγκι (81′ Μπόλα), Σίφερ (87′ Βάνκσα), Άνταμ Νάγκι (58′ Στάιλς) Νίγκο (59′ Φιόλα), Ζομποσλάϊ, Σάλαϊ, Άνταμ Ζάλαϊ (87′ Άνταμ)

Επόμενη αγωνιστική η Ουγγαρία υποδέχεται τη Γερμανία στη Βουδαπέστη (11/6, 21.45 Novasports), ενώ η Ιταλία ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Αγγλία (11/6, 21.45 Novasports).

Βαθμολογία 3ος όμιλοςΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιταλία (1-1-0) 4

Ουγγαρία (1-0-1) 3

Γερμανία (0-2-0) 2

Αγγλία (0-1-1) 1

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.