Βουλγαρία-Γεωργία 2-5: Γεωργία για άνοδο! (hls)

Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση η Γεωργία επιβλήθηκε 5-2 της Βουλγαρίας στο "Χουβεφάρμα Αρένα" στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της 3ης κατηγορίας.

Απογοητευτική η Βουλγαρία έμεινε με μόλις έναν βαθμό μετά από δύο εντός έδρας παιχνίδια και το μέλλον του Γιασέν Πετρόφ στον πάγκο της ομάδας, μοιάζει εξαιρετικά αβέβαιο. Ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Βίλι Σανιόλ είχε καθαρίσει την υπόθεση-νίκη με τα γκολ του Νταβιτασβίλι στο 4ο λεπτό και του Αζάροφ στο 31΄.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights της αναμέτρησης

Στην επανάληψη τα γκολ έπεφταν… βροχή και μέσα σε 19 λεπτά είχαμε τέσσερα γκολ. Στο 50΄μείωσε σε 2-1 η Βουλγαρία με κεφαλιά του Ίλιεφ, αλλά δύο λεπτά αρ΄γοτερα η Γεωργία πήρε πάλι αέρα δύο τερμάτων με τον Ζιβζιβάτζε. Στο 58ο λεπτό Κβαρατσέλια έγραψε το 1-4, για να έρθει το 1-5 στο 69΄από τον Καζαϊσβίλι. Στο 83΄ο Στεφάνοφ διαμόρφωσε το τελικό 2-5, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κβεκβεσκίρι αστόχησε σε πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μιχαϊλοφ. Δύο στα δύο στον όμιλο για την ομάδα του Σανιόλ που περιμένει τώρα το ντέρμπι του ομίλου με τη Β. Μακεδονιά (4 βαθμοί) στα Σκόπια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.