Πογέτ: «Στόχος η νίκη. Ες αύριον τα.. σπουδαία για την 11αδα!» (vid)

Το μόνο για το οποίο είναι απόλυτα βέβαιος ο Γκουστάβο Πογέτ ενόψει του αυριανού αγώνα της εθνικής μας ομάδας στο Κόσοβο (21.45 Novasports Prime) είναι η ξεκάθαρη πρόθεση της «γαλανόλέυκης» να φύγει από την Πρίστινα με τους τρεις βαθμούς της νίκης!


Ο Ομοσπονδιακός προπονητής επεσήμανε πως το τελικό πλάνο για τη διεκδίκηση της νίκης θα αποφασιστεί αύριο κυρίως – όπως άφησε να εννοηθεί – λόγω κάποιων «εκκρεμοτήτων» που έχουν να κάνουν με τις τελικές του επιλογές και δεν αφορούν τον αντίπαλο που όπως είπε, τον γνωρίζει σε έναν ικανοποιητικό βαθμό.
«Προτού αναλάβω την Εθνική Ελλάδας, είχα δει τους αγώνες με το Κόσοβο. Είδα και τον αγώνα της εναντίον της Κύπρου. Έχει αλλάξει προπονητή, έχει καλούς παίκτες και πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να πάρουμε αύριο αποτέλεσμα.
Έχω μια πρώτη ιδέα στο κεφάλι μου για την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αλλά περιμένω. Δεν θέλω να βιαστώ. Ο Μασούρας για παράδειγμα δεν ήταν διαθέσιμος στο πρώτο ματς. Αύριο θα έχω πάρει την τελική απόφαση. Έχω μια βασική ιδέα, αλλά δεν μπορώ να ξέρω πόσους παίκτες θα κρατήσω και πόσους θα αλλάξω. Πρέπει να πάρω αποφάσεις. Κάποιοι παίκτες θα είναι σίγουρα ίδιοι, δεν ξέρω τον αριθμό. Είναι όμως κι αυτό που είχα πει προ ημερών. Μπορεί να ξεκινήσω με την ίδια ενδεκάδα, αλλά τα παιδιά κουράστηκαν και μπορεί να χάσουμε. Μπορεί να αλλάξω έξι παίκτες και πάλι να χάσουμε λόγω των αλλαγών. Το θέμα είναι η απόφασή μου να είναι καλή
».
Αναφορικά με τον βασικό στόχο της «γαλανόλευκης», ο Λατινοαμερικανός προπονητής είπε :
«Πριν ξεκινήσει το ματς, μπορώ να πω ότι ήρθαμε εδώ για τη νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα μπορώ να σας πω αν είμαι ικανοποιημένος ή όχι. Να δούμε πώς θα εξελιχθεί το ματς. Μπορεί να σταθείς άτυχος, να έχεις τραυματισμούς. Τώρα θέλω μια ομάδα που ήρθε για να πάρει τη νίκη. Χωρίς να θέλω να αποκαλύψω πολλά, θα βασιστώ στις ίδιες αρχές. Κατά 99% θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να διατηρήσοιυμε το στυλ παιχνιδιού που θέλω, να είμαστε προετοιμασμένοι, ίσως να αλλάξω μεμονωμένα κάποια χαρακτηριστικά στους παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το στυλ και το ποδόσφαιρο που θέλω να παίξουμε, είναι ξεκαθαρισμένο. Όσο για τους αντιπάλους μας. μαθαίνουμε όλοι ειδικά από τα τελευταία δύο ματς. Οι αντίπαλοι παίκτες έχουν ενδιαφέρον, είναι καλοί ατομικά και πρέπει να τους προσέξουμε» είπε στην Σ/Τ ο τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.