Λιχτενστάιν – Μολδαβία 0-2: Εύκολη, πρώτη νίκη! (hls)

Η Μολδαβία επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας του Λίχτενστάιν στον πρώτο όμιλο του League D, για το UEFA Nations League.

Η ομάδα του Κλεσένκο, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Nations League και μοιράζεται την πρώτη θέση με την Λετονία που επικράτησε της Ανδόρας με 3-0.

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Αγωνιστικά, η Μολδαβία ήταν καλύτερη, είχε σε αρκετές περιπτώσεις την κατοχή της μπάλας, όμως προσπαθούσε κυρίως με σέντρες να βρει τον τρόπο να σκοράρει.

Η Μολδαβία προηγήθηκε αρκετά νωρίς στο ματς! Μόλις στο πέμπτο λεπτό, ο Καϊμακόφ βρέθηκε στην περιοχή από μαρκάρισμα του Βόλφινγκερ και ο διαιτητής κατελόγισε πέναλτι.

Από τα 11 μέτρα, ο Νικολαέσκου ήταν εύστοχος για να κάνει το 1-0!

Αμφότερες ομάδες, ήθελαν να δημιουργήσουν, προσπαθούσαν όμως γίνονταν αρκετά λάθη με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν καλές ευκαιρίες.

Στο 41 ήρθε η πρώτη καλή στιγμή μετά το γκολ για την Μολδαβία. Ο Νικολαέσκου, έκλεψε τη μπάλα από τ΄αριστερά, γύρισε στον Καϊμακόφ στην περιοχή όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπούχελ για να κάνει το 2-0.

Στο 55 Φρικ είχε αψιμαχία με τον Ρεβένκο με τους δύο παίκτες να πέφτουν στο έδαφος. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και αποφάσισε να μην δείξει κόκκινη κάρτα, αλλά κίτρινη στον Φρικ.

Στο 61, η Μολδαβία σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς, όμως το γκολ δεν μέτρησε. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αρμάς βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας, πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως είχε σπρώξει τον Μπούχελ με αποτέλεσμα το γκολ να μην μετρήσει και να δοθεί επιθετικό φάουλ.

Στο 69, ο Νικολαέσκου, κέρδισε τη μπάλα, βρέθηκε στην περιοχή του Λίχτενστάιν και έπιασε το σουτ με τον Μπούχελ όμως να πέφτει και να σώζει!

Η πρώτη μεγάλη ευκαιαρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 70! Ο Χάσλερ κέρδισε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, έκανε την κούρσα και το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, αναγκάζοντας σε δύσκολη επέμβαση τον Ραιλεάν!

Στο 79΄ο Καϊμακόφ εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Μπούχελ έκανε κακή έξοδο, ο Αρμάς πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι για να καταλήξει άουτ!

Στο 91΄η Μολδαβία κέρδισε φάουλ που εκτέλεσε ο Στίνα, ο Αρμάς με το κεφάλι βρήκε τον Μπόλοχαν που δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να κάνει το 2-0! Αρχικά ο διαιητής έδειξε off side, αλλά αφού συμβουλεύτηκε το VAR, έδειξε πως είναι γκολ!

Λίχτενστάιν: Μπούχελ, Γκρούνεφελντερ, Μάλιν, Βολφίνγκερ, Γκράμπερ(83΄Γκράμπερ), Λούχινγκερ(72΄Μπεκ), Σέλε, Μέιερ(72΄Νέτζερ), Γιλντιζ(62΄Φρικ), Χάσλερ, Φρικ(62΄Βόλφινγκερ)

Μολδαβία: Ραϊλεάν, Αρμάς, Μπόλοχαν, Πόσματς(57΄Κρατσιούν), Ρέαμπτσιουκ, Πλάτιτσα(57λ΄Ντρος), Ράτα, Ρεβένκο, Λοσιπόι(46΄Μαντριτσένκο), Καϊμακόφ(85΄Στίνα), ΝΙκολαέσκου(83΄Πλάτιτσα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.