Εθνική ομάδα: Την Τετάρτη ενσωματώνονται άλλοι ένδεκα

Τη δεύτερη τους προπόνηση πραγματοποίησαν στον Άγιο Κοσμά οκτώ διεθνείς ποδοσφαιριστές και την Τετάρτη ενσωματώνονται άλλοι ένδεκα.

Το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα την περασμένη Τρίτη και πέρασε κι ο τελικός Κυπέλλου, έδωσε το δικαίωμα σε αρκετούς διεθνείς μετά από πολύ λίγες μέρες ξεκούρασης να ξεκινήσουν αρκετές μέρες νωρίτερα την προετοιμασία τους ενόψει των αγώνων του Nations League ώστε να μην βγουν εκτός ρυθμού.

Όπως τη Δευτέρα έτσι και την Τρίτη οκτώ διεθνείς ήταν παρόντες στον Άγιο Κοσμά και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Γκουστάβο Πογέτ αλλά και του γυμναστή Γιάννη Κωτσή. Πρόκειται για τους τρεις παίκτες της ΑΕΚ (Μάνταλο, Τζαβέλλα, Ρότα), τους δύο του Ολυμπιακού (Μασούρα, Μπουχαλάκη), αλλά και τους Γιακουμάκη, Λημνιό και Μαυροπάνο.

Την Τετάρτη η παρέα θα μεγαλώσει κατά πολύ και θα μπορεί να διεξαχθεί κανονική προπόνηση, καθώς αναμένονται να δώσουν το “παρών” άλλοι 11 ποδοσφαιριστές, κάτι που σημαίνει ότι ο Ουρουγουανός εκλέκτορας θα έχει στη διάθεσή του 19 ποδοσφαιριστές σε σύνολο 26 που απαρτίζουν την αποστολή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.