Αμέρικα: Η Χαμράουι βρήκε την ηρεμία της

Η Κέιρα Χαμράουι εμφανίζεται ευχαριστημένη στην Αμέρικα, στην οποία συνεχίζει την καριέρα της.

Η 33χρονη παίκτρια αποφάσισε να μετακομίσει στο Μεξικό, προκειμένου να αφήσει πίσω της τα όσα έζησε στο Παρίσι, όσο αγωνίζονταν για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Η διεθνής παίκτρια υποστήριξε πως η γαλλική ομάδα δεν την προστάτεψε, στην υπόθεση της επίθεσης που δέχτηκε το 2021. Τότε, η συμπαίκτριά της στη γαλλική ομάδα, Αμινάτα Ντιαλό είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί πως βρίσκονταν πίσω από την επίθεση αγνώστων, οι οποίοι είχαν χτυπήσει τη Χαμράουι, με σκοπό να την τραυματίσουν.

Η πρώην παίκτρια των Μπαρτσελόνα και Λιόν δήλωσε: «Εδώ, είμαι σε ένα υγιές περιβάλλον και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Έζησα τραυματικές στιγμές στη Γαλλία και το να είμαι εδώ, μόνο καλό μπορεί να μου κάνει. Μετά την επίθεση της οποίας ήμουν το θύμα, δε με προστάτευσαν ο σύλλογός μου, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο γαλλικός Τύπος».

Στη συνέχεια, η Γαλλίδα παίκτρια συμπλήρωσε: «Κάποιες από τις πρώην συμπαίκτριες μου και τους υπαλλήλους του συλλόγου, γνωρίζουν σε ποιον βαθμό με κακομεταχειρίστηκαν στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά την επίθεσή. Αλλά αυτό δε με εμπόδισε να παλέψω για να επιστρέψω στο γήπεδο και να ανακτήσω τη θέση μου».

Τέλος, η Χαμράουι τόνισε: «Ίσως η Παρί να μην ήξερε ή να ήθελε να διαχειρισθεί όλη αυτήν την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, για άλλους λόγους εκτός από αθλητικούς. Επέλεξε την εύκολη διέξοδο προσπαθώντας να με διώξει πριν το τέλος του συμβολαίου μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.