Ορλάντο-Λος Άντζελες 1-1 (5-4 πεν.): Στα ημιτελικά το Ορλάντο

Με εύστοχη εκτέλεση του Νάνι το Ορλάντο πέρασε στην ημιτελική φάση του MLS is back tournament, αφήνοντας εκτός συνέχειας το μεγάλο φαβορί.

Το Ορλάντο Σίτι έκανε την έκπληξη αφήνοντας εκτός συνέχειας του MLS is back tournament το Λος Άντζελες, αφού τα “λιοντάρια” επικράτησαν στα πέναλτι με 5-4 και πλέον περιμένουν στα ημιτελικά είτε το Σαν Χοσέ είτε τη Μινεσότα.

Η ομάδα του Όσκαρ Παρέχα ήταν ανώτερη του Λος Άντζελες, με τον Φερμέιρ να διατηρεί την ομάδα του “ζωντανή” σε πολλές περιπτώσεις, με κυριότερη όλων το πέναλτι του 56′, όταν ο Ολλανδός απέκρουσε την εκτέλεση του Νάνι.

Στο 60′ το σύνολο του Μπομπ Μπράντλεϊ πήρε προβάδισμα κόντρα στη ροή της αναμέτρησης με σκόρερ τον Ράιτ-Φίλιπς, ύστερα από κλέψιμο και ασίσ του Ρόσι.

Το Λος Άντζελες έφτασε μια ανάσα από την πρόκριση, αλλά στο 90′ η κεφαλιά του Ζοάο Μουτίνιο έστειλε τις ομάδες στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί ο Χάρβεϊ ήταν ο μοναδικός που αστόχησε στο δεύτερο πέναλτι του Λος Άντζελες με τον Νάνι να εκτελεί το τελευταίο, να νικάει τον Φερμέιρ και να στέλνει την ομάδα του στα ημιτελικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.