Επιστροφή στα γήπεδα για τον Ρόσι!

Μετά από 19 μήνες απουσίας από τα γήπεδα και πολλά προβλήματα τραυματισμών, ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής για τον Τζουζέπε Ρόσι.

Μετά από 19 μήνες απουσίας από τα γήπεδα και πολλά προβλήματα τραυματισμών, ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής για τον Τζουζέπε Ρόσι. Όπως αναμενόταν ο πρώην διεθνής Ιταλός επιθετικός υπέγραψε στην Real Salt Lake και θα αγωνίζεται στο MLS.
O 33χρονος που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πάρμα, Φιορεντίνα και Βιγιαρεάλ, ταλαιπωρήθηκε από πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα του. Δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο, από τον Ιούλιο του 2018, όταν και εξέπνευσε το συμβόλαιο του με την Τζένοα.

Τώρα ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής .
«Δεν βλέπω την ώρα να μπω στο γήπεδο», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ρόσι. «Ο σεβασμός και η καλοσύνη του συλλόγου προς μένα είναι κάτι που εκτιμώ πάρα πολύ. Δεν μπορώ να περιμένω να δω και να συναντήσω τους οπαδούς και να…βυθιστώ στον πολιτισμό της ομάδας μου».
Πρόκειται για μια επιστροφή μετά από χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες για τον Ρόσι, ο οποίος γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσεϋ και μετακόμισε στην Ιταλία στην ηλικία των 12 ετών για να παίξει στις Ακαδημίες της Πάρμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.