Ίντερ Μαϊάμι: Δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες για τον Μέσι

Οι ιθύνοντες της Ίντερ Μαϊάμι σκοπεύουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν, για να εντάξουν τον Λιονέλ Μέσι στο ρόστερ της ομάδας του.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα συνεχίσει τις προσπάθειες για να πείσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και παράλληλα θέλει να έρθει σε συμφωνία και με τον Σέρχιο Μπούσκετς, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να κρατήσει τον Mέσι στο ρόστερ της και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της αμερικανικής ομάδας, Φιλ Νέβιλ δήλωσε: «Δε θα το αρνηθώ. Υπάρχει αλήθεια στη φημολογία πως ενδιαφερόμαστε για τον Μέσι και τον Μπουσκέτς. Θέλουμε να φέρουμε τους καλύτερους παίκτες του κόσμου στην ομάδα. Ο Μέσι και ο Μπουσκέτς είναι δύο από αυτούς που έχουν ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους τα τελευταία χρόνια. Είναι εξαιρετικοί παίκτες οι οποίοι θα φέρουν τρομερά οφέλη στον οργανισμό. Θα άλλαζε τελείως το παιχνίδι για το MLS».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.