Ίντερ Μαϊάμι: Ο Ιγκουαΐν αποθέωσε τον Λεβαντόφσκι

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε πως η Μπαρτσελόνα έκανε μια εξαιρετική κίνηση, αν και κράτησε επιφυλάξεις για τα 50 εκατομμύρια ευρώ, που έδωσαν οι “μπλαουγκράνα” για την απόκτηση του Πολωνού παίκτη.

Αρχικά, ο Ιγκουαΐν δήλωσε: “Συγχωρέστε την άγνοιά μου, ήταν ελεύθερος, σωστά; 50 εκατομμύρια ευρώ; Θα είναι σίγουρα μια εξαιρετική υπογραφή εάν η Μπάρτσα εκταμίευσε αυτά τα χρήματα. Στο σημερινό ποδόσφαιρο φαίνεται σαν τίποτα, αλλά όταν πήγα στη Μαδρίτη το 2006 έπρεπε να είσαι εξαιρετικός παίκτης για αυτά τα λεφτά, τώρα με τον πληθωρισμό, την είσοδο των Αράβων… είναι διαφορετικά, αλλά και πάλι πρέπει να είσαι και εξαιρετικός για να υπογράψεις έναν τύπο στα 34 του με αυτά τα χρήματα”.

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός επιθετικός της Ίντερ Μαϊάμι συμπλήρωσε για τον Πολωνό επιθετικό: “Κέρδισε το Champions League, πριν από 2 χρόνια, έχει εξαιρετικό επίπεδο, είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο τα τελευταία δέκα χρόνια. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ηλικία, κοιτάξτε τον Μπενζεμά, έβαλε 15 γκολ στο Champions League και δεν υπάρχει ηλικία. Ο Ρόμπερτ είναι ζώο. Νομίζω ότι η Μπάρτσα έκανε σπουδαία υπογραφή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.