Ντεμπούτο για Μπέιλ-Κιελίνι στο MLS! (pic+vid)

Ο αρχηγός της Εθνικής Ουαλίας, Γκάρεθ Μπέιλ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη Los Angeles FC την Κυριακή, παίζοντας στα τελευταία 18 λεπτά.

Η νέα του ομάδα επικράτησε 2-1 του Νάσβιλ στο Τενεσί. Μάλιστα παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έπαιζε εκτός έδρας, ο πρώην σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Τότεναμ, επευφημήθηκε από το πλήθος στο «Geodis Park».
«Ανυπομονούσα. Μόλις πήγα στον πάγκο, ήθελα να μπω και να βοηθήσω την ομάδα, να παίξω μερικά λεπτά», είπε ο Μπέιλ. «Σημαντικό και για μένα ατομικά είναι να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση. Χάρηκα που έπαιξα μερικά λεπτά και το πιο σημαντικό πήραμε τους τρεις βαθμούς, οπότε είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας του Μπέιλ σε συλλογικό επίπεδο από τις 9 Απριλίου. Από τότε ο Μπέιλ βοήθησε την Ουαλία να κερδίσει την πρώτη της συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο από το 1958 με μια νίκη επί της Ουκρανίας στα πλέι οφ τον Ιούνιο. Υπέγραψε με την Los Angeles FC στις 27 Ιουνίου, δύο εβδομάδες αφότου ο βετεράνος αμυντικός της Ιταλίας και της Γιουβέντους, Τζόρτζιο Κιελίνι, ανακοίνωσε ότι μετακομίζει επίσης στον σύλλογο. Ο Κιελίνι έκανε επίσης το ντεμπούτο του στο MLS την Κυριακή, παίζοντας στα πρώτα 60 λεπτά.
Η νίκη ώθησε ομάδα του Λος Άντζελες στην κορυφή, ξεπερνώντας το Όστιν στη βαθμολογία της Δυτικής Περιφέρειας με 42 βαθμούς και με ένα παιχνίδι λιγότερο, έναντι της ομάδας του Τέξας που έχει 41.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.