Συμπαίκτης με τον Ινσίνιε ο Κρίσιτο! (pic)

Ο Λορέντσο Ινσίνιε δεν θα είναι ο μόνος σταρ της Serie A που πηγαίνει στην Τορόντο FC, καθώς στην ομάδα του Καναδά θα έχει και έναν σπουδαίο συμπατριώτη του.

Ο Ντομένικο Κρίσιτο έχει επίσης λύσει το συμβόλαιό του με την Τζένοα και μετακομίζει στο MLS. Ο σύλλογος του Καναδά έχει μακρά ιστορία με Ιταλούς παίκτες, κατακτώντας τον τίτλο παλαιότερα, με τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο οδηγό. Η Τορόντο FC απέκτησε τον Ινσίνιε ως ελεύθερο αφού το συμβόλαιό του με τη Νάπολι έληξε και θα προσγειωθεί στο Τορόντο την Παρασκευή, με τον σύλλογο να διοργανώνει ένα πάρτι καλωσορίσματος στο Café Diplomatico.

Δεν θα είναι ο μοναδικός Ιταλός διεθνής που θα κοπιάσει στο Τορόντο, γιατί ο Κρισίτο κατευθύνεται επίσης εκεί, μετά τη λύση του συμβολαίου του κοινή συναίνεση με την Τζένοα. Ο βετεράνος αμυντικός επρόκειτο να κάνει την κίνηση αυτή τον Μάρτιο, αλλά απέρριψε την πρόταση επειδή ήθελε να κάνει ότι μπορούσε για να βοηθήσει τη Τζένοα να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ήταν μάταιο, οι «Grifone» έπεσαν στη Serie B και τώρα αποφάσισε να κάνει αυτό το βήμα στην καριέρα του.

«Αγαπητή Τζένοα, ποτέ δεν φανταζόμουν, ούτε θα ήθελα να είμαι εδώ για να γράψω αυτό το τελευταίο αντίο, αλλά στη ζωή, όπως όλοι γνωρίζουμε, τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως ελπίζεις ή θέλεις», έγραψε ο Κρίσιτο. «Θα συνεχίσω να σε ακολουθώ και να σε στηρίζω όπου κι αν πάω, γιατί δεν υπάρχει φυγή, τα χρώματά σου είναι ανεξίτηλα στην καρδιά μου. Χάρηκα, πάλεψα, υπέφερα για σένα και πάντα έδινα τα πάντα. Λυπάμαι που δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τον στόχο μας, αλλά ελπίζω να μπορείτε να ονειρεύεστε τους μήνες και τα χρόνια που έρχονται. Δεν είναι αντίο, αλλά έφτασε, καθώς σίγουρα δεν θα επιστρέψω ως παίκτης, αλλά ελπίζω ότι μπορώ να επιστρέψω και να συνεισφέρω στην επιτυχία σου με άλλους τρόπους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.