Κιελίνι: ”Είμαι έτοιμος για νέες περιπέτειες”

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι είναι «έτοιμος» για μια νέα εμπειρία στο εξωτερικό και η ομάδα του MLS, Los Angeles FC, αναμένεται να ανακοινώσει την μεταγραφή.

Ο Ιταλός διεθνής έφυγε από τη Γιουβέντους ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της χώρας να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα στη Serie A τον περασμένο Μάιο και αποσύρθηκε από το διεθνές ποδόσφαιρο στις αρχές του μήνα μετά την ήττα 3-0 από την Αργεντινή στο Wembley Stadium. Τώρα είναι έτοιμος να πετάξει στο εξωτερικό, όπου θα ενταχθεί στο Los Angeles FC.

Σύμφωνα με την La Gazzetta dello Sport, η ομάδα της MLS θα ανακοινώσει την υπογραφή του σήμερα (13/6). «Χρειάζομαι μια εμπειρία στο εξωτερικό για να τελειώσω την καριέρα μου σταδιακά», είπε ο 37χρονος στο Radio Anch’Io lo Sport. «Μπορώ να μετακομίσω σε ένα αναπτυσσόμενο πρωτάθλημα για να μάθω κάτι επίσης. «Είμαι έτοιμος για έναν νέο ρόλο στο γήπεδο. Αλλά διανοητικά, θα ήμουν επίσης έτοιμος να γίνω σκηνοθέτης. «Θα ήθελα να μάθω τα πάντα γύρω από το γήπεδο, μέσα στα γραφεία, αλλά χρειάζεται χρόνος, υπομονή και επιθυμία για θυσίες. Θα μιλήσουμε ξανά σε λίγα χρόνια και ελπίζω να έχω καταλάβει τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες του ρόλου. «Η περιπέτειά μου στις ΗΠΑ θα με προετοιμάσει για το τι θα συμβεί στη συνέχεια».

Ο Κιελίνι ρωτήθηκε επίσης για τις σκέψεις του για την επερχόμενη σεζόν και ποιο θα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στη Serie A. «Πιστεύω ότι η Ίντερ είναι ακόμα μπροστά από όλους τους άλλους, επίσης για την επόμενη σεζόν, ακόμα κι αν έχασε τον τίτλο. Θα δούμε τι θα γίνει τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.