Ένας Παναθηναϊκός ονειρεύεται στο… Σικάγο!

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, δίχως καμία οικονομική βοήθεια από τη μητέρα Πατρίδα και τον Παναθηναϊκό, έχει δημιουργηθεί ο Panathinaikos Chicago, ο οποίος φιλοδοξεί να κρατήσει ψηλά την "πράσινη" σημαία" στις ΗΠΑ!

Ένα από τα αγαπημένα συνθήματα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού λέει για… ΠΑΟ παντού. Και μια παρέα “τρελών”, φανατικών Παναθηναϊκών το έκανε πράξη στο… Σικάγο!

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, δίχως καμία οικονομική βοήθεια από τη μητέρα Πατρίδα και τον Παναθηναϊκό, έχει δημιουργηθεί ο Panathinaikos Chicago, ο οποίος φιλοδοξεί να κρατήσει ψηλά την “πράσινη” σημαία” στις ΗΠΑ!

Ο φιλόδοξος και εργατικός Διονύσης Χρονόπουλος… τρέχει για δέκα, ωστόσο κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να οργανώσει έναν σύλλογο σε επαγγελματικά πρότυπα, τον οποίο θα ζήλευαν αρκετές ομάδες ακόμα και της μεγάλης κατηγορίας της χώρας μας.

Και μην πηγαίνει το μυαλό σας σε… εκατομμύρια ευρώ και λεφτάδες. Παιδιά του μεροκάματου ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό του Σικάγου, απλά γιατί έχουν την “καψούρα” με την “στρογγυλή θεά” και το Τριφύλλι.

Η συμμετοχή τους στο NPSL (κάτι σαν τη δική μας τέταρτη κατηγορία) ήταν το πρώτο “παράσημο”, η συμφωνία με τον Τζιμπρίλ Σισέ το… δεύτερο, ενώ η μεθοδικότητα στη δουλειά που γίνεται στον… αμερικανικό Παναθηναϊκό φαίνεται και από την φροντίδα και προσοχή που δίνουν οι υπεύθυνοι στην Ακαδημία του συλλόγου.

Το μόνο τους παράπονο είναι η… μοναξιά. Η οικονομική μοναξιά. Γιατί ομογενείς, αλλά και επιφανείς φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ακόμα δεν έχουν στηρίξει αυτή την προσπάθεια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.