Ικανοποιημένοι και οι 2(-2) (video)

Η Λοριάν κατάφερε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Νιόρ και να πιάσει την Παρί στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.

Η Λοριάν κατάφερε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Νιόρ και να πιάσει την Παρί στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην Λοριάν, που είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες, αλλά στο ποδόσφαιρο τα λάθη πληρώνονται. Οι φιλοξενούμενοι με τον πρώτο τους σκόρερ, τον Αμέλ, βρήκαν δίχτυα στο 34′, το λάθος όμως του Καμισοκό, που είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα, έφερε το 1-1 από τον Ζακόμπ στο 42′.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους, με την ωραία προσπάθεια του Εντό. Η ομάδα του Λαντρό αύξησε την πίεσή της, έχασε πολλές ευκαιρίες είχε και ένα γκολ που ακυρώθηκε σωστά ως οφ σάιντ, αλλά βρήκε τη λύση με τον Βισά, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων να γράφει το τελικό 2-2. Η Νιόρ εξασφάλισε τη σωτηρία της, η Λοριάν θα παλέψει για τη θέση της στα πλέι οφ ανόδου στις 2 τελευταίες αγωνιστικές.

ΝΙΟΡ:
Αλαγκμπέ, Μτα Κόστα, Σανς, Παρό, Ριβιεράν, Λοιζέρ, Μπενά(82′ Ντουκανσί), Ζακόμπ, Οτσανγκά(63′ Κογιαλιπού), Ντζιγκλά(75′ Λοτί), Εντό.

ΛΟΡΙΑΝ: Μεσλιέ, Ετουάν, Σονιέ(27′ Καμισοκό) Σάαντ, Λε Γκοφ, Σαρ, Ουατζά(63′ Πονσό), Καμπό, Κλοντ Μορίς, Κουρτέ(69′ Βισά), Αμέλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.