Kαέν-Τουλούζ 2-2: Αρνήθηκαν να χάσουν οι Τουλουζέν (hls)

Η Τουλούζ μολονότι βρέθηκε να χάνει με 2-0, αντέδρασε και έμεινε αήττητη για 10η διαδοχική αγωνιστική, στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Ligue 2.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αγνοούσαν την επιτυχία δύο αγωνιστικές εκμεταλλεύτηκαν τη νωθρότητα της Τουλούζ, αφού οι “βιολέ” ήταν αναιμικοί και απρόσεκτοι στην άμυνα, ο Ενσονά στο 10′ και ο Μεντί στο 18′ πήραν…δώρα από την άμυνα των φιλοξενούμενων για να δώσουν προβάδισμα 2 γκολ στους Νορμανδούς. 

Όλα θα ήταν “μαύρα” για το σύνολο του Γκαρόντ στο πρώτο ημίχρονο, εάν δεν υπήρχε το απίθανο γκολ από τον Ντιακιτέ στο 45′, με τον 20χρονο να θυμίζει…Ρονάλντο και με απίθανο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής να μειώνει σε 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γκαρόντ είχε μεγαλύτερη ενέργεια, αναζήτησε την ισοφάριση και τελικώς την βρήκε στο 79′ με τον Ενγκουμού, που είχε πάρει θέση στον αγωνιστικό χώρο 5 λεπτά νωρίτερα.

Η Τουλούζ (έμεινε εκτός αποστολής ο Κουλούρης) ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στη δεύτερη θέση με 36 βαθμούς, στο -2 από την Τρουά και την κορυφή, η δε Καέν είναι στην 9η θέση με 28 βαθμούς. 

Καέν (4-3-3):Ριού, Γιαγκό, Ριβιερέζ (αρχ.), Ονιανγκέ, Βαντερμέρς (80′ Αρμουγκόν), Πι, Ντενμενγκέ, Τραορέ (81′ Λεπενόν), Κουρ (44′), Ενσονά (81′ Βεμπέρ), Μεντί (69′ Ζανό)

Προπονητής: Πασκάλ Ντουπράζ

Τουλούζ (3-5-1-1): Ντουπέ, Αμιάν, Ντιακιτέ, Ντεβέστ, Μορέιρα, Φαν ντε Μπόμεν, Σπίρινγκς, Ντε Γιάχερε, Μασάδο, Αντλί, Αντίστ (74′ Ενγκουμού)

Προπονητής: Πατρίς Γκαρόντ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.