Κι άλλη εκτός έδρας νίκη για την Τρουά (video)

Οι Τρουαγιέν επέδειξαν και πάλι τη γνωστή αποτελεσματικότητά τους μακριά από την έδρα τους, επικρατώντας με 1-0 της Σοσό.

Η Τρουά κατάφερε να πάρει την πέμπτη εκτός έδρας νίκη της, στην ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής της Ligue 2, επικρατώντας με 1-0 της Σοσό στο Μομπελιάρ.

Αμφότερες οι ομάδες προέρχονταν από συντριβές με 4-0 -η Σοσό εκτός έδρας από τη Λανς, η Τρουά εντός από τη Σαμπλί- επομένως αναζητούσαν μια αγωνιστική αντίδραση, ωστόσο το πρώτο μέρος ήταν απογοητευτικό, δίχως ρυθμό και προσπάθειες εντός εστίας, με τους Σοσαλιέν να κάνουν δύο αναγκαστικές αλλαγές και τους Τρουαγιέν μία. 

Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες ήρθε στο 51′, ύστερα από λάθος του Ποντόν στο μέσο του γηπέδου, ο Μπεντιά πήρε την μπάλα, την “κουβάλησε” μέχρι την αντίπαλη περιοχή για να εκτελέσει τον Ατί-Ζιγκί, διαμορφώνοντας το τελικό 0-1, με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Τιούν στο 77′ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η Τρουά είναι στην τέταρτη θέση με 29 βαθμούς, ενώ η Σοσό έμεινε στην έκτη θέση και τους 25 βαθμούς. 

Σοσό: Πρεβό (31′ Ατί-Ζιγκί), Εμπακατά, Λακρουά (21′ Ποντόν), Τεϊκέ, Ροκιά, Τιούν, Κααμπουνί, Λιβολόν, Βάισμπεκ, Τουρέ (68′ Ουρεγκά), Σανέ

Προπονητής: Ομάρ Νταφ

Τρουά: Γκαλόν, Ραβελοσόν, Κουγιατέ, Ζιροντόν, Σαλμιέ, Σουαρέ, Πιρές (86 Πιντόρ), Ταρντιέ, Τσιμπεμπέ (74′ Μαμπό), Τουζγκάρ, Μπεντιά

Προπονητής: Λορόν Μπατλές


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.