Oh Lala… και τέζα η Μαρσέιγ (video)

Με το γκολ του Κένι Λαλά η Στρασμπούρ ισοφάρισε σε 1-1 την Μαρσέιγ και πιθανότατα έβαλε τέλος στα όνειρα των Μασσαλών για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Με το γκολ του Κένι Λαλά η Στρασμπούρ ισοφάρισε σε 1-1 την Μαρσέιγ και πιθανότατα έβαλε τέλος στα όνειρα των Μασσαλών για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο! 

Η Μαρσέιγ είχε κίνητρο στο ματς. Με νίκη πλησίαζε την τέταρτη Σεντ Ετιέν στους δύο βαθμούς και συνέχισε να ελπίζει σε Ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Το κίνητρο αυτό όμως μεταφράστηκε σε μόλις μια φάση στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο! Το χαμένο τετ-α-τετ του Λουίζ Γκουστάβο στο 27ο λεπτό που έβγαλε νικητή τον τερματοφύλακα της Στρασμπούρ, Σελς!

Το 0-0 ήταν απόλυτα δίκαιο για την εικόνα των δύο ομάδων στο ημίχρονο!

Το δεύτερο ημίχρονο όμως ξεκίνησε με γκολ! Στην πρώτη καλή συνεργασία η Μαρσέιγ πήρε προβάδισμα με το όγδοο γκολ του Ζερμάν φέτος με σουτ εκτός περιοχής (48′). 

Η Μαρσέιγ αμέσως είχε και δοκάρι σε στατική φάση και σουτ του Τσαλέτα-Τσαρ στο 51ο λεπτό!

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε μετά το 55ο λεπτό! Σε μια αντεπίθεση ο Ραμί δεν πρόλαβε τον Αχόρκ ο οποίος μπήκε στην περιοχή. Ο Ραμί τον ανέτρεψε πέναλτι για την Στρασμπούρ. Ο Μανταντά κατάφερε να σταματήσει τον Μαρτάν που εκτέλεσε το πέναλτι, τον Τόμασον που προσπάθησε να τον νικήσει με κεφαλιά στην επαναφορά αλλά όχι τον Λαλά που με δυνατό σουτ έγραψε το 1-1 (65′). 

Στα τελευταία είκοσι λεπτά παρά την ανάγκη για βαθμούς της Μαρσέιγ η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία έφτιαξε και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Γκουστάβο στο 76ο λεπτό και τον Οκάμπος στις καθυστερήσεις!

Το τελικό 1-1 αφήνει ελάχιστες ελπίδες στους Μασσαλούς για να φτάσουν στην τέταρτη θέση και τίποτα πλέον δεν εξαρτάται από αυτούς. 


ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ :
Σελς – Λαλά, Κονέ, Μίτροβιτς, Κασί, Καρόλ – Μαρτάν, Σισοκό (63′ Τόμασον), Φοφανά – Αχόρκ (89′ Γκονσάλβες), Ντα Κόστα (78′ Μοτιμπά)


ΜΑΡΣΕΪΓ :
Μανταντά – Σακάι, Ραμί (80′ Αμαβί), Τσαλέτα-Τσαρ, Καμαρά, Οκάμπος – Γκουστάβο, Στρόουτμαν (85′ Ενζί), Λόπεζ – Ζερμάν, Μπαλοτέλι (79′ Παγέτ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.