Μεντζανί: «Δε μετάνιωσα για τον Ολυμπιακό»

Η εξασφάλιση μιας θέσης στο ρόστερ της Αλγερίας για το παγκόσμιο κύπελλο, ήταν ο λόγος της αποχώρησης του Καρλ Μεvτζανί.

Η εξασφάλιση μιας θέσης στο ρόστερ της Αλγερίας για το παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας, ήταν ο λόγος της αποχώρησης του Καρλ Μεvτζανί από τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βαλενσιέν και όπως δήλωσε δε μετανιώνει που φόρεσε τη φανέλα των «ερυθρολεύκων», ενώ αναφέρθηκε και στη μετεγγραφή του σε αυτούς.

Αρχικά, ο Μεντζανί δήλωσε: «Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Μονακό απέκτησε τους Αμπιντάλ, Καρβάλιο, Ισιμάτ και Μιρίν, οπότε αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα, καθώς ήθελα παιχνίδια ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Εάν δεν ήταν το Μουντιάλ στη μέση ίσως να μην έπαιρνα το ρίσκο. Ήρθε όμως η πρόταση από τον Ολυμπιακό, ένα σπουδαίο κλαμπ, με προοπτική συμμετοχής στο Champions League που μου έδινε τη δυνατότητα να γίνω ανταγωνιστικός. Τα πήγαμε περίφημα και μάλιστα προκριθήκαμε στην επόμενη φάση, οπότε η απόφαση μου δεν ήταν κακή».

Στη συνέχεια, ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Τα πράγματα ωστόσο δεν πήγαν καλά, αφού δεν έπαιξα ξανά μετά τις 19 Νοεμβρίου. Βρέθηκα λοιπόν στην ίδια κατάσταση όπως το καλοκαίρι. Στη θέση μου αγωνίζονταν τρεις Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές, οπότε τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Δεν μετανιώνω όμως για την απόφαση μου να έρθω στον Ολυμπιακό. Ξέρω πως δεν είμαι και ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, όμως στην καριέρα μου έπαιξα σε σημαντικές διοργανώσεις και πλέον μέσω της Βαλενσιέν έχω τη δυνατότητα να πάω τελικά στο Μουντιάλ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.