Βεράτι: «Θέλω να μείνω στο Παρίσι»

Στην Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του και τη νέα σεζόν, όπως υπογράμμισε ο Μάρκο Βεράτι.

Στην Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του και τη νέα σεζόν, όπως υπογράμμισε ο Μάρκο Βεράτι. Ο Ιταλός μέσος των πρωτευουσιάνων δήλωσε κολακευμένος από το ενδιαφέρον των μεγάλων ιταλικών ομάδων για την απόκτησή του, ενώ έδειξε την προτίμησή του για τη Γιουβέντους, αφού δήλωσε θαυμαστής του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Αρχικά, ο Βεράτι δήλωσε στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport»: «Το γεγονός πως οι μεγάλες ομάδες της πατρίδας μου ενδιαφέρονται για μένα, είναι κολακευτικό. Πρόθεσή μου, όμως, είναι να παραμείνω στην Παρί Σεν Ζερμέν για όσο καιρό η ομάδα θα με θεωρεί σημαντικό παίκτη για το πλάνο της. Δεν είναι ώρα να επιστρέψω στην Ιταλία, είμαι πολύ καλά στο Παρίσι και δεν έχω καμία διάθεση να αλλάξω περιβάλλον».

Στην συνέχεια, ο Ιταλός μέσος συμπλήρωσε: «Σίγουρα κάποια μέρα θα επιστρέψω. Και θα ήθελα να το κάνω για μια μεγάλη ομάδα. Η Μίλαν και η Ίντερ είναι δύο από αυτές, αλλά θα ήθελα να παίξω στη Γιουβέντους. Από μικρός θαυμάζω τον Ντελ Πιέρο, οπότε θα ήθελα να πάρω τη θέση του, κάποια στιγμή στο μέλλον. Απλά θεωρώ πως αυτό θα γίνει σε ένα μακρινό μέλλον, όχι στο άμεσο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.