Απομακρύνεται από τον τίτλο η Λιόν

Η Ολιμπίκ γνώρισε την τρίτη εντός έδρας ήττα της στο γαλλικό Σαμπιονά, με θύτη αυτή τη φορά τη Σοσό, η οποία πέρασε με 2-1 από το «Ζερλάν» για την 30ή αγωνιστική της Λιγκ 1.

Η Ολιμπίκ γνώρισε την τρίτη εντός έδρας ήττα της στο γαλλικό Σαμπιονά, με θύτη αυτή τη φορά τη Σοσό, η οποία πέρασε με 2-1 από το «Ζερλάν» για την 30ή αγωνιστική της Λιγκ 1.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Λιόν έμεινε στους 53 βαθμούς και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, στο -1 από τη δεύτερη Μαρσέιγ που την πέρασε αυτήν την αγωνιστική και στο -8 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν.

Για τη Σοσό αυξήθηκαν, πλέον, οι πιθανότητες παραμονής παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι είναι στις θέσεις υποβιβασμού. Οι 28 βαθμοί επιτρέπουν στη Σοσό να «κυνηγήσει» στη συνέχεια με μεγαλύτερες αξιώσεις τις Μπρεστ (29 βαθμοί) και Ρεμς, Εβιάν (από 31 βαθμοί) σε πρώτη φάση.

Το σκορ για τους παίκτες του Ερίκ Ελί άνοιξε ο Σίο, μετά από ασίστ του Μπουντεμπούζ στο 50ό λεπτό. Η Ολιμπίκ ισοφάρισε με πέναλτι τους Γκομίς στο 68΄, με τον Μπακαμπού στο 88΄ να δίνει το «διπλό» στη Σοσό, μετά από τελική πάσα του σκόρερ του πρώτου τέρματος Σίο. Σε όλο το 90λεπτο για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Σεντρίκ Καντέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.