«Καλή προετοιμασία εν όψει Μπάρτσα»

Ικανοποιημένος με τη νίκη 1-0 επί της Μονπελιέ, αλλά και με την προετοιμασία της ομάδας του εν όψει Μπαρτσελόνα, δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι.

Ικανοποιημένος με τη νίκη 1-0 επί της Μονπελιέ, αλλά και με την προετοιμασία της ομάδας του εν όψει Μπαρτσελόνα, δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η καλή απόδοση της αντιπάλου των πρωτευουσιάνων στον αγώνα πρωταθλήματος, θα βοηθήσει τους παίκτες του, εν όψει της δύσκολης αναμέτρησης με τους Καταλανούς. Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής τόνισε πως πλέον η προσοχή όλων στην ομάδα του, στρέφεται στο ματς ης Τρίτης.

Αρχικά, ο Αντσελότι τόνισε μετά το τέλος του αγών στο «Παρκ ντε Πρενς»: «Η ατμόσφαιρα ήταν καλή. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, επειδή η Μονπελιέ είναι μια ομάδα με αρετές. Έτσι λοιπόν, οι τρεις πόντοι που πήραν είναι σημαντικοί. Επίσης, κάναμε και μια εξαιρετική προετοιμασία για τον αγώνα της Τρίτης με τη Μπαρτσελόνα».

Στην συνέχεια, ο Αντσελότι συμπλήρωσε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, γιατί αρκετοί παίκτες έλειπαν με τις εθνικές ομάδες αυτή την εβδομάδα. Η νίκη μας δίνει την ευκαιρία να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα της Τρίτης με τη Μπαρτσελόνα, ο οποίος θα είναι αρκετά δύσκολος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.