Μόουρα: «Θα νικήσουμε τη Μπαρτσελόνα»

Αρκετά αισιόδοξος εμφανίζεται ο Λούκας Μόουρα εν όψει των αναμετρήσεων της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μπαρτσελόνα.

Αρκετά αισιόδοξος εμφανίζεται ο Λούκας Μόουρα εν όψει των αναμετρήσεων της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μπαρτσελόνα. Ο Βραζιλιάνος παίκτης της γαλλικής ομάδας τόνισε πως οι πρωτευουσιάνοι μπορούν να νικήσουν τους «μπλαουγκράνα» και να προκριθούν στα ημιτελικά του Champions League. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Λιονέλ Μέσι.

Αρχικά, ο Μόουρα δήλωσε: «Μου αρέσει αρκετά ο Μέσι και θα αναμετρηθούμε στα προημιτελικά του Champions League. Είναι μεγάλη πρόκληση οι αγώνες με τη Μπαρτσελόνα, όμως πιστεύουμε στην ομάδα μας και νομίζω πως έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε στα ημιτελικά».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, με δυνατό χαρακτήρα όπως όλοι οι επιθετικοί. Θέλει συνεχώς να κερδίζει και για αυτό πάντα ζητά τη μπάλα. Παίζουμε καλά οι δυο μας και τον θεωρώ φίλο μου. Είναι καλός και εμπνέει όλη την ομάδα».

Τέλος, ο Μόουρα αναφέρθηκε και στον Ροναλντίνιο: «Ο Ροναλντίνιο είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής και είμαι μεγάλος οπαδός του. Θαυμάζω την καριέρα του και αυτά που έχει καταφέρει. Φυσικά και θέλω να μείνω στο Παρίσι για αρκετά χρόνια, καθώς θέλω να αφήσω το σημάδι μου στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.