Έχασε την ευκαιρία η Παρί

Την ευκαιρία να κάνει ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχασε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έμεινε στο 2-2 με τη Σεντ Ετιέν στο «Ζοφρουά Γκισάρ» για την 29η αγωνιστική.

Την ευκαιρία να κάνει ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχασε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έμεινε στο 2-2 με τη Σεντ Ετιέν στο «Ζοφρουά Γκισάρ»  για την 29η αγωνιστική. Στους πέντε βαθμούς αύξησαν τη διαφορά από τη δεύτερη Λιόν οι «πρωτευουσιάνοι». 
 
Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μόλις στο 9ο λεπτό κατάφερε με  τον Παστόρε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, ενώ στο 17′ ο Λαβέτσι κέρδισε  πέναλτι και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έκανε το 2-0, βάζοντας τις βάσεις για ένα εύκολο βράδυ. Οι «στεφανουά» ωστόσο μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στο 37′ με το αυτογκόλ του Άλεξ.

Στο δεύτερο μέρος η Παρί έχασε κάποιες καλές στιγμές για να πετύχει και τρίτο τέρμα, όμως στο 72′ ο Κλερκ ισοφάρισε σε 2-2, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος και στέρησε από τους Παριζιάνους  την ευκαιρία να αποσπαστούν ακόμη περισσότερο από την δεύτερη Λιόν.

Σεντ Ετιέν (Κριστόφ Γκαλτιέ): Ρουφιέ, Κλερκ, Σαλ, Μπρισόν (77′ Γκουλάμ), Περάν, Κοάντ, Γκιλαβογκί, Λεμουάν (56′ Μποντμέρ), Μολό (63′ Χαμουμά), Ομπαμεγιάνγκ, Μπραντάο.

Παρί Σεν Ζερμέν (Κάρλο Αντσελότι): Σιρίγκου, Μάξγουελ, Άλεξ, Τιάγκο Σίλβα, Φαν Ντερ Βιλ, Ματουιντί, Μπέκαμ, Σαντόμ (63′ Ζαλέ), Παστόρε, Λαβέτσι (76′ Γκαμέιρο), Ιμπραΐμοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.