Ο Μπέκαμ, οι φανέλες και ο Ιμπρα

Συνέντευξη στη μεγάλη γαλλική εφημερίδα "Εκίπ" παραχώρησε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος είπε ότι αποδέχεται το ρόλο του "μάρκετινγκ εργαλείου", αλλά συμπλήρωσε ότι έχει να προσφέρει ακόμα πολλά και ως ποδοσφαιριστής. Επίσης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, εξάροντας τον επαγγελματισμό του.

Συνέντευξη στη μεγάλη γαλλική εφημερίδα “Εκίπ” παραχώρησε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος είπε ότι αποδέχεται το ρόλο του “μάρκετινγκ εργαλείου”, αλλά συμπλήρωσε ότι έχει να προσφέρει ακόμα πολλά και ως ποδοσφαιριστής. Επίσης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, εξάροντας τον επαγγελματισμό του.   

“Δεν έχω πρόβλημα να μπορώ να συνεισφέρω στην ομάδα για να πουλήσει πολλές φανέλες. Αυτό είναι καλό. Είναι σπουδαίο να βλέπω τόσο κόσμο να φοράει τη φανέλα μου. Στο παρελθόν, στις ομάδες που αγωνίστηκα, άκουγα το ίδιο πράγμα. Οτι πρέπει να πουλάνε οι φανέλες μου. Αυτό συνέβη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη Ρεάλ Μαδρίτης, στη Μίλαν
Ο Μπέκαμ, οι φανέλες και ο Ιμπρα

Συνέντευξη στη μεγάλη γαλλική εφημερίδα “Εκίπ” παραχώρησε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος είπε ότι αποδέχεται το ρόλο του “μάρκετινγκ εργαλείου”, αλλά συμπλήρωσε ότι έχει να προσφέρει ακόμα πολλά και ως ποδοσφαιριστής. Επίσης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, εξαίροντας τον επαγγελματισμό του.   

“Δεν έχω πρόβλημα να μπορώ να συνεισφέρω στην ομάδα για να πουλήσει πολλές φανέλες. Αυτό είναι καλό. Είναι σπουδαίο να βλέπω τόσο κόσμο να φοράει τη φανέλα μου. Στο παρελθόν, στις ομάδες που αγωνίστηκα, άκουγα το ίδιο πράγμα. Οτι πρέπει να πουλάνε οι φανέλες μου. Αυτό συνέβη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη Ρεάλ Μαδρίτης, στη Μίλαν και στους Γκάλαξι. Είμαι πολύ περήφανος που ο κόσμος αγοράζει τη φανέλα μου, αλλά μπορώ να παίξω και καλό ποδόσφαιρο. Σας διαβεβαιώνω γι αυτό”.

Στη συνέχεια ο Αγγλος σταρ αναφέρθηκε και στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μιλώντας με κολακευτικά λόγια: “Ολοι έχουν έναν εγωισμό, αλλά ο δικός του είναι σούπερ τύπου. Πριν φύγω από εδώ, σίγουρα θα τον γνωρίσω καλύτερα. Τον έχω δει να παίζει στα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου, αλλά δεν τον ήξερα ως συμπαίκτη. Τώρα, ναι. Είμαι στην ομάδα περίπου τρεις εβδομάδες, αλλά δεν έχω γνωρίσει πολλούς παίκτες στην καριέρα μου τόσο επαγγελματίες όσο ο Ζλάταν.

Ο Ιμπρα είναι φοβερό παράδειγμα για όλους. Σκέφτεται για το ποδόσφαιρο και ζει για το ποδόσφαιρο, ενώ συνεχίζει να δουλεύει σκληρά. Δεν επιτρέπει στον εαυτό του να χάνει. Αν χάσει ένα παιχνίδι, το πρόσωπό του πέφτει. Είναι εντυπωσιακό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.