«Δύσκολα θα πάει ο Λόπες στη Γιουβέντους»

Πολύ δύσκολα ο Λισάντρο Λοπες θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους την παρούσα χρονική στιγμή σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Λιόν, Μπερνάρ Λακόμπ.

Πολύ δύσκολα ο Λισάντρο Λοπες θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους την παρούσα χρονική στιγμή σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Λιόν, Μπερνάρ Λακόμπ.
Ο πρώη ποδοσφαιριστής και νυν διοικητικός στέλεχος των γάλλων σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Calciomercato.com» ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει νέα πρόταση από τους Ιταλούς.

«Δεν μου προκύπτει πως η Γιουβέντους κάνει μια νέα προσπάθεια για την απόκτηση του Λισάντρο Λόπες. Οι συζητήσεις που προηγήθηκαν, πρέπει να θεωρούνται και οι τελευταίες. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, στα γραφεία μας δεν έχει φτάσει κάποια νέα πρόταση από το Τορίνο.
Κάθε καλοκαίρι ακούγεται πως ο παίκτης φεύγει και πάντα μένει σε εμάς. Ο ίδιος δεν μας έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει, οπότε θεωρώ πως και φέτος θα έχουμε την ίδια κατάληξη στο δικό του. σίριαλ. Επαναλαμβάνοντας, ωστόσο, τον κανόνα που λέει πως στη ζωή δεν μπορείς να πεις πως κάτι αποκλείεται. Απλά, για τον Ιανουάριο ο χρόνος που απομένει είναι λίγος για να ξεκινήσουμε νέες διαπραγματεύσεις, ενώ για το καλοκαίρι είναι νωρίς για να ξέρουμε ποιοι θα είναι οι μεταγραφικοί στόχοι των ομάδων, αλλά και η κατάσταση του Λόπες»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.