Λαβέτσι: «Καλή περίπτωση ο Ντε Ρόσι»

Υπέρ της απόκτησης του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τη Ρόμα τον προσεχή Ιανουάριο, τάχθηκε ο Εζεκιέλ Λαβέτσι.

Υπέρ της απόκτησης του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τη Ρόμα τον προσεχή Ιανουάριο, τάχθηκε ο Εζεκιέλ Λαβέτσι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον μέσο των «τζιαλορόσι» και υπογράμμισε πως είναι λογικό να απασχολεί την ομάδα του, λόγω της αγωνιστικής του αξίας.

Ο Λαβέτσι τόνισε στο «Sky Sport 24» για το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Ντε Ρόσι: «Ο Ντε Ρόσι είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, από εκείνους που δεν σε αφήνουν ασυγκίνητο. Η Παρί ενδιαφέρεται για κάθε καλό ποδοσφαιριστή, οπότε θεωρώ πως υπάρχει πιθανότητα να παίζουμε μαζί σύντομα. «Δεν είμαι υπεύθυνος των μεταγραφών, δεν ξέρω. Απλά απαντώ σε αυτό που με ρωτήσατε. Δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο, απλά σας λέω πως θα ήθελα να παίξω μαζί του».

Στην συνέχεια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη Νάπολι και στον Ινσίνιε: «Αυτό θα το πει ο κόσμος, όχι εγώ. Αυτό που θέλω είναι να πηγαίνει καλά η Νάπολι, αφού την αγαπώ αυτή την ομάδα. Όλοι ξέρουν πως αγαπώ πολύ την πόλη και τους κατοίκους της. Νιώθω πως είμαι ένας από αυτούς. Αν και περνώ καλά στο Παρίσι, η νοσταλγία για τη Νάπολη είναι μεγάλη. Ξέρω πως κάποια μέρα θα επιστρέψω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.