«Οχι» της Μονακό στην Παρί για Κουρζαουά

Αρνητική απάντηση έδωσε η Μονακό στο αίτημα της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Λεβέν Κουρζαουά, όπως υποστήριξε ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων Βαντίμ Βασίλιεφ.

Αρνητική απάντηση έδωσε η Μονακό στο αίτημα της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Λεβέν Κουρζαουά, όπως υποστήριξε ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων Βαντίμ Βασίλιεφ.
 
Ο 22χρονος αμυντικός είναι εδώ και καιρό ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμενόταν να εγκαταλείψουν το «Λουί Ντε», με τους Παριζιάνους, την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι να ενδιαφέρονται γι’ αυτόν.
 
«Για την ώρα, έχουμε απορρίψει την πρόταση της Παρί. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν ακόμα επαφές μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και άλλοι ενδιαφερόμενοι για τον Λεβέν», τόνισε ο Βασίλιεφ στην «Equipe».
 
«Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα τι μπορεί να συμβεί μέχρι τις 31 Αυγούστου. Από οικονομικής άποψης πάντως, δεν είναι απαραίτητη η πώληση παικτών. Ο προϋπολογισμός μας είναι ισοσκελισμένος και δεν εξαρτάται από την πορεία μας στην Ευρώπη. Αν λάβουμε κάποια καλή προσφορά και ο παίκτης θελήσει να φύγει, θα το σκεφτούμε», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.