Αντσελότι: «Διάδοχος του Πίρλο ο Βεράτι»

Ο Μάρκο Βεράτι είναι ο διάδοχος του Αντρέα Πίρλο στην εθνική, τόνισε στους συμπατριώτες του, ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Μάρκο Βεράτι είναι ο διάδοχος του Αντρέα Πίρλο στην εθνική Ιταλίας, τόνισε στους συμπατριώτες του, ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του και υπογράμμισε παράλληλα, πως έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Επίσης, ο Αντσελότι δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρώην ομάδα του, τη Μίλαν.

Αρχικά, ο Αντσελότι τόνισε για τον Βεράτι: «Νομίζω ότι ο Πίρλο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Η Ιταλία θα μπορεί να είναι ήσυχη για το επόμενο Μουντιάλ μια και έχει την εναλλακτική λύση για τον Πίρλο και αυτός είναι ο Μάρκο Βεράτι».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Φυσικά και έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Στη θέση που αγωνίζεται πρέπει να παίζει με τη μία την μπάλα και η επαφή του με αυτή είναι καταπληκτική. Δε νιώθει την πίεση των αντιπάλων του και ελπίζω στο μέλλον θα μπορέσει να γίνει ακόμη καλύτερος στη μεταβίβαση της πάσας».

Τέλος, ο Αντσελότι τόνισε για τη Μίλαν: «Είναι πολύ άσχημη η εικόνα που εμφανίζει ο σύλλογος, αλλά είναι λογικό μέχρι ένα βαθμό επειδή απώλεσε σημαντικούς παίκτες αυτό το καλοκαίρι. Οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν έγραψαν ιστορία με την ομάδα και είναι δύσκολο να χτίσεις γρήγορα καινούρια από την αρχή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.