Πρώτη απώλεια ελέω Τραπ

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Μπορντό στην αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Λιγκ 1 και ένα ντέρμπι που κρίθηκε από τα τραγικά λάθη των δύο τερματοφυλάκων.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Μπορντό στην αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Λιγκ 1 και ένα ντέρμπι που κρίθηκε από τα τραγικά λάθη των δύο τερματοφυλάκων. Με σημαντικότερα αυτά του Τραπ των Παριζιάνων, ο οποίος πήρε τη θέση του Σίριγκου, αλλά απόψε έμοιαζε με γκολκίπερ ερασιτεχνικού -τουλάχιστον- πρωταθλήματος.

Στο πρώτο γκολ της Μπορντό με τον Σεβέ στο 31′, ο Γερμανός γκολκίπερ στην προσπάθειά του να μπλοκάρει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του. Στο δεύτερο δε, στο 79′, ενώ είχε χρόνο για να απομκρύνει, θέλησε να ντριμπλάρει τον Καζρί, αλλά αυτός του έκλεψε την μπάλα και ισοφάρισε για τους Γιρονδίνους, οι οποίοι δύο λεπτά πριν είχαν μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σεβέ.

Ο Καβάνι είχε ανοίξει το σκορ στο 27′ με δυνατό σουτ από την περιοχή μετά από «ασίστ» του Καρασό, τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, σε ένα ακόμη αστείο στιγμιότυπο. Ο Ουρουγουανός σκόραρε και το δεύτερο γκολ της Παρί στο 34′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ μετά το τέλος του αγώνα πιάστηκε στα χέρια με τον Μορίς Μπελέ, με αποτέλεσμα να τιμωρηθούν και οι δύο με κίτρινη κάρτα.

Η Παρί δέχθηκε τα δύο πρώτα της φετινά γκολ και είδε το σερί των νικών της να τερματίζει στο 13 (οι 9 από πέρσι). Το… ωραίο της υπόθεσης είναι ότι το καλύτερο σχετικό σερί στη Λιγκ 1 διατηρεί η Μπορντό με 14 «τρίποντα» στη σειρά και με τον νυν τεχνικό των Παριζιάνων, Λοράν Μπλαν, στον πάγκο της.

Τα επιτεύγματα των Γιρονδίνων απέναντι στην αυτοκράτειρα του γαλλικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, δε σταματούν εδώ, καθώς η Μπορντό είναι και παραμένει για την ώρα και η τελευταία ομάδα που είχε νικήσει τους πρωτευουσιάνους.

Παρί (Μπλαν): Τραπ, Μάξουελ (67′ Κουρζαβά), Τιάγκο Σίλβα, Οριέ, Μαρκίνιος, Ματουιντί (75′ Ραμπιό), Μότα, Ντι Μαρία, Βεράτι, Λούκας (72′ Λαβέτσι), Καβάνι

Μονακό (Σανιόλ): Καρασό, Παλουά, Πάμπλο, Πουντζέ, Ζιλμπέρτ, Μορίς Μπελέ, Τραορέ (46′ Γκάγιτς), Καζρί (86′ Κοντέντο), Μπιγιόγκο Πόκο, Σεβέ, Κριβελί (76′ Ζισιέ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.