«Τώρα ήρθε σοβαρή πρόταση για Εμβίλα»

Ο Γιαν Εμβίλα της Ρεν αποτέλεσε όλο το καλοκαίρι μεταγραφικός στόχος αγγλικών ομάδων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου της Βρετάνης η πρώτη σοβαρή πρόταση άργησε αρκετά.

Ο Γιαν Εμβίλα της Ρεν αποτέλεσε όλο το καλοκαίρι μεταγραφικός στόχος αγγλικών ομάδων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου της Βρετάνης η πρώτη σοβαρή πρόταση άργησε αρκετά.

Το γαλλικό Σαμπιονά άρχισε την περασμένη Παρασκευή (10/8), ενώ το Σάββατο (11/8) έδωσε το πρώτο της ματς για το νέο πρωτάθλημα η Ρεν. Η ομάδα της Βρετάνης ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λιόν (0-1) με γκολ του Γκουρκίφ (16΄), ενώ αγωνιζόταν από το 29΄ με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Εκοκό.

Ο Γιαν Εμβιλά άρχισε στη βασική ενδεκάδα των γηπεδούχων, της οποίας τα τελευταία χρόνια είναι αναπόσπαστο κομμάτι. Ο μέσος της Ρεν, που έβγαλε όλο το 90λεπτο, αποτέλεσε μήλον της έριδος για αγγλικές ομάδες, με τις Άρσεναλ και Τότεναμ να δείχνουν πως τον έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα.

Σύμφωνα, όμως, με τον πρόεδρο της ομάδας Φρεντερίκ ντε Σεντ-Σερνί καμία σοβαρή επίσημη πρόταση δεν έφθασε στα γραφεία του συλλόγου μέχρι πρότινος.

«Εδώ και λίγες ημέρες έχουμε κι εμείς και ο παίκτης σοβαρή πρόταση από την Αγγλία και την επεξεργαζόμαστε», σχολίασε μετά το τέλος του ματς της πρεμιέρας με τη Λιόν ο Σεντ-Σερνί στο Canal +.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.