Σισοκό: «Αγγλία ή Ιταλία»

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Λιόν και να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του αγγλικού ή του ιταλικού πρωταθλήματος είναι ο Αλί Σισοκό, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του.

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Λιόν και να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του αγγλικού ή του ιταλικού πρωταθλήματος είναι ο Αλί Σισοκό, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του.
 
Ο Γάλλος διεθνής κεντρικός αμυντικός  έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ και μεταξύ αυτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τότεναμ. Άλλες ενδιαφερόμενες από την Αγγλία είναι η Εβερτον και η Σάντερλαντ, ενώ υπάρχουν και οι Ιντερ, Γιουβέντους και Νάπολι από την Ιταλία.
 
Από την πλευρά της η Λιόν έχει ήδη συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι θα πρέπει να παραχωρήσει ορισμένους παίκτες για να επενδύσει σε άλλες πιο απαραίτητες μεταγραφές.
 
«Η προτίμησή του είναι να φύγει. Ο Αλί θέλει μία νέα πρόκληση. Αν πρέπει να μείνει, θα μείνει και θα κάνει τη δουλειά του, αλλά αν υπάρξει ευκαιρία, θα ήθελε να την αρπάξει. Προτεραιότητά του είναι η Αγγλία και η Ιταλία. Ωστόσο, ,δεν υπάρχουν επίσημες προτάσεις, ακόμα και αν η Λιόν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει», ξεκαθάρισε ο αδελφός και μάνατζερ του 24χρονου ποδοσφαιριστή Μαμαντού Σισοκό στο περιοδικό «France Football».
 
«Ο πρόεδρος Ολάς έδωσε παράσταση για τον Τύπο πρόσφατα, αλλά πρέπει να μειώσει τις απαιτήσεις του, αφού δε θέλει να τον κρατήσει. 11 εκατ. ευρώ για έναν αμυντικό είναι υπερβολικό ποσό στις μέρες μας», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.