Αντσελότι: «Νέες προσπάθειες για τον Πάτο»

Την έναρξη νέων επαφών για την απόκτηση του Αλεσάντρε Πάτο το καλοκαίρι, προανήγγειλε ο Κάρλο Αντσελότι.

Την έναρξη νέων επαφών για την απόκτηση του Αλεσάντρε Πάτο το καλοκαίρι, προανήγγειλε ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν θα ξεκινήσουν νέες διαπραγματεύσεις με τους αντίστοιχους της Μίλαν, έτσι ώστε να εντάξουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό στο έμψυχο δναμικό τους. Επίσης, ο πρώην τεχνικός των «ροσονέρι» δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Λεονάρντο και στην αποχώρηση των Νέστα, Γκατούζο και Ινζάγκι από τη Μίλαν.

Αρχικά, τόνισε για τον Πάτο: «Είχαμε μιλήσει για αυτό τον περασμένο Ιανουάριο και νομίζω ότι οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν εκ νέου τον Ιούνιο».

Στην συνέχεια τόνισε για τις αποχωρήσεις από τους «ροσονέρι»: «Υπάρχει απογοήτευση, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστές που είχαν σπουδαία καριέρα στη Μίλαν. Ωστόσο, η ζωή συνεχίζεται. Θα ανοίξουν άλλες πόρτες για εκείνους. Όσον αφορά τον Αλέγκρι, νομίζω ότι είναι αρκετά σκληρός για να εργαστεί σε άλλη ομάδα, αφού η Μίλαν έχει εξαιρετικές υποδομές. Έχει το ιδανικό περιβάλλον να λειτουργήσει καλά, ίσως καλύτερα από κάθε άλλο σύλλογο».

Τέλος, ο Αντσελότι μίλησε και για τις φήμες που θέλουν τον Λεονάρντο να επιστρέφει στην Ίντερ: «Όλα δείχνουν ότι ο Λέο θα μείνει εδώ. Η δουλειά του έχει εκτιμηθεί σε μεγάλο βαθμό και υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει. Έχει κίνητρο και είναι ευτυχισμένος στο Παρίσι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.