Παλικάρι η Μονακό… (video)

Η Μονακό έμεινε με δέκα παίκτες από το 48', λόγω μιας ανόητης ενέργειας του Ντιράρ, αλλά τελικά πήρε το ντέρμπι του γαλλικού νότου και της δεύτερης θέσης (η ομάδα του Ζαρντίμ είναι πλέον στο +6 από την τρίτη θέση) κόντρα στη Νις με 1-0.

Η Μονακό έμεινε με δέκα παίκτες από το 48′, λόγω μιας ανόητης ενέργειας του Ντιράρ, αλλά τελικά πήρε το ντέρμπι του γαλλικού νότου και της δεύτερης θέσης (η ομάδα του Ζαρντίμ είναι πλέον στο +6 από την τρίτη θέση) κόντρα στη Νις με 1-0.

Στο πρώτο μέρος, ο Λοβ εξελίχθηκε σε μοιραίο παίκτη των Μονεγάσκων, χάνοντας τρεις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Από την άλλη πλευρά, η Νις έφθασε δυο φορές κοντά στο γκολ. Στο 20′ ο Κοζιελό έβγαλε σέντρα σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης είδε τον Σούμπασιτς να του παίρνει την μπουκιά από το στόμα μετά από σέντρα του Βάλτερ.

Στις αρχές της επανάληψης ο Ντοράρ δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα και αντί να πάρει τον οβολό του και να φύγει κινήθηκε απειλητικά κατά του διαιτητή με αποτέλεσμα να αντικρίσει και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Νις προσπαθούσε να απειλήσει, αλλά με τον Ζαρντίμκ προπονητή είναι δύσκολο για κάθε άλλο ομόλογό του να βρει τρόπους να πλήξει την καλή αμυντική λειτουργία που… επιβάλλει ο πρώτος. Τελικά η λύση ήρθε στο 81′. Η Μονακό κέρδισε φάουλ, ο Μουτίνιο το εκτέλεσε και ο αμαρκάριστος Μπακαγιόκο με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά ο Σούμπασιτς είπε “όχι” τόσο στον Καντί όσο και στον Μπες. 

Το αποτέλεσμα
Μονακό – Νις 1-0
1-0 (81) Μπαναγιόκο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.