Ο εφιάλτης της Μαρσέιγ είχε όνομα (video)

Ο καταπληκτικός Μπουλαγιέ Ντιά οδήγησε την Ρενς σε νίκη 2-0 μέσα στο Βελοντρόμ επί της Μαρσέιγ, στο ντεμπούτο του Βίλας-Μπόας στον πάγκο.

Ο καταπληκτικός Μπουλαγιέ Ντιά οδήγησε την Ρενς σε νίκη 2-0 μέσα στο Βελοντρόμ επί της Μαρσέιγ, στο ντεμπούτο του Βίλας-Μπόας στον πάγκο.

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με την Ρενς να χάνει τετ α τετ με τον Ντουμπιά μόλις στο δεύτερο λεπτό. Η Μαρσέιγ δυσκολευόταν να κρατήσει και να κυκλοφορήσει μπάλα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μία ακόμη ευκαιρία με τον Ντιά να μην καταφέρνει να νικήσει τον Μανταντα στο ημίωρο. 
Το δεύτερο μέρος είχε καλύτερο ρυθμό και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η Μαρσέιγ φλέρταρε με το γκολ και η Ρενς το βρήκε. Στο 57′ ο Στρούτμαν είδε το βολέ του να σταματά στο δοκάρι και στην κόντρα ο ασταμάτητος Ντιά, άνοιξε το σκορ με πλασέ. Η Μαρσέιγ αν και είχε την κατοχή δυσκολευόταν να φτιάξει φάσεις, με τους Παγιέ και Λουίς Γκουστάβο να είναι σε κακή μέρα. Στο τέλος η Ρενς πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ντιά να μοιράζει σε κενή εστία και τον Σουκ να μη δυσκολεύεται για το εύκολο 0-2. Η αναμέτρηση έληξε μέσα σε αποδοκιμασίες για τον Βίλας Μπόας και τους παίκτες του.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αμαβί, Τσαρ, Καμαρά, Σακάι, Στρούτμαν, Σανσόν(73′ Σαμπρολ), Λουίς Γκουστάβο, Ράντονιτς(58′ Σαρ), Παγιέ, Ζερμαίν(73′ Μπενεντέτο)
ΡΕΝΣ: Ράικοβιτς, Καμαρά, Ανπντελαμίντ, Ντισασί, Φοκέ, Ρομαό, Σεβαλερέν, Ντουμπιά(78′ Σουκ), Ντινγκομέ(72′ Εμπουκού), Ουντέν(85′ Κονάν), Ντια


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.