Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Λαρκέ επικρίνει τον Εμπαπέ

Ο Μισέλ Λαρκέ εμφανίστηκε επικριτικός απέναντι στον Κιλιάν Εμπαπέ, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Γάλλου επιθετικού για την κριτική που του ασκείται.

Ο Μισέλ Λαρκέ εμφανίστηκε επικριτικός απέναντι στον Κιλιάν Εμπαπέ, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Γάλλου επιθετικού για την κριτική που του ασκείται. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε μεταξύ άλλων, πως αν δεν αντέχει ο νεαρός επιθετικός την κριτική, τότε θα πρέπει να αλλάξει επάγγελμα. 

Χαρακτηριστικά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Παριζιάνων δήλωσε στον γαλλικό Τύπο: “Δε με ενδιαφέρει το πως αισθάνεται ο Εμπαπέ μετά το παιχνίδι, με ενδιαφέρει το ίδιο το παιχνίδι. Δε με αφορά αν τον η κριτική τον ενοχλεί, διότι όταν τον λένε «φαινόμενο» δε βλέπω να αντιδρά. Τα αρνητικά σχόλια ήρθαν μετά από δύο μέτρια παιχνίδια, χωρίς να υπολογίζω το Καζακστάν με το οποίο έχασε ένα πέναλτι. Δεν μπορούν δηλαδή οι δημοσιογράφοι να πουν ότι δεν τα πάει καλά αυτή τη στιγμή στη Γαλλία; Αν δεν είναι χαρούμενος λοιπόν που είπαμε ότι είχε δύο κακούς αγώνες, τότε μπορεί να αλλάξει δουλειά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.