Μετς-Ρεν 1-3: Βρίσκουν βηματισμό οι Βρετόνοι (hls)

Με τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους αυτή τη φορά στη Λωραίνη επί της Μετς, οι "Ρενέ" ανεβαίνουν στη βαθμολογία αναζητώντας ευρωπαϊκό εισιτήριο.

H Ρεν με κατοχή που υπερέβη το 70% στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου επέβαλε το ρυθμό της, δίχως να είναι πολύ παραγωγική κατάφερε να βρει δύο γκολ, στο 18′ με δημιουργό τον Τεριέ και σκόρερ τον Ντόκου (το πρώτο του στη Ligue 1).

Στο 38′ και ύστερα από παρέμβαση του VAR, ο διαιτητής αφού είδε τη φάση ορθώς κατελόγισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Παζό στον Τραορέ, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τεριέ για να φτάσει τα 5 στο τρέχον πρωτάθλημα. 

To δεύτερο ημίχρονο εκκίνησε με τη σωστή αποβολή του Ντόκου στο 51′ για σκληρό μαρκάρισμα στον Ντελέν, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν τρόπο να φανούν απειλητικοί.

Στο 89′ ο Γκιρασί στο ανοικτό γήπεδο πέτυχε και τρίτο γκολ για τους Βρετόνους, με τη Μετς να μειώνει σε 1-3 χάρη στο γκολ του Γιαντέ.

Το σύνολο του Ζενεζιό με τη δεύτερη διαδοχική νίκη έφτασε τους 44 βαθμούς, παραμένοντας έβδομο, ενώ η Μετς είναι 8η με 42.

Μετς: Καγιάρ, Μπρον, Κουγιατέ, Μπόι (αρχ.) (73′ Ουντόλ), Σοντόνζ, Παζό, Μάιγκα, Ντελέν (73′ Σαρ), Μπουλαγιά, Γκειγ (73′ Γιαντέ), Βάγκνερ Γκονσάλβες (68′ Λεγιά Ισεκά)

Προπονητής: Φρεντερίκ Αντονετί

Ρεν: Γκομίς, Τραορέ, Ντα Σίλβα (αρχ.), Αγκέρ, Τρουφέρ, Ενζονζί, Καμαβινγκά, Μπουριζό (80′ Ντελ Καστίγιο), Ντόκου, Τεριέ (74′ Γκιρασί), Τε (74′ Νταλμπέρτ Ενρίκε)

Προπονητής: Μπρούνο Ζενεζιό


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.