Ναντ-Μαρσέιγ 1-1: Mόνο η Ναντ μπορεί να χαμογελά (hls)

Η Ναντ είχε πάρει μόλις έναν βαθμό σε 5 ματς, κατέκτησε 4 βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια της και «ανάπνευσε» βαθμολογικά.

Η ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ έπιασε έστω και πρόσκαιρα την Λοριάν στη 17η θέση που χαρίζει τη σωτηρία. Από την άλλη πλευρά το ισόπαλο 1-1 δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχία για τη Μαρσέιγ, που έπιασε μεν την Ρεν στη 5η θέση αλλά με ματς περισσότερο και για άλλο ένα παιχνίδι έδειξε χτυπητές αδυναμίες.

Μετά από ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο τα «καναρίνια» προηγήθηκαν στο 50ο λεπτό, όταν στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα ο Μανταντά έπιασε «αέρα», με τον Μπλαζ να βρίσκει τη μπάλα μπροστά του και να μη λέει όχι στο δώρο του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Η ισοφάριση για τη Μαρσέιγ ήρθε στο 69ο λεπτό, όταν μετά τη σέντρα του Ναγκατόμο, με ωραίο πλασέ στην κίνηση ο Ντιμίτρι Παγέτ, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η Ναντ παρέμεινε χωρίς εντός έδρας νίκη για 10ο συνεχόμενο παιχνίδι, η Μαρσέιγ δεν νίκησε μακριά από το «Βελοντρόμ» για 7ο σερί ματς, το χειρότερο σερί, μετά τα 9 ματς χωρίς εκτός έδρας νίκη, στο διάστημα από Μάιο-Νοέμβριο του 2016. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Σακάι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.