Tη νίκησε και την προσπέρασε

Η Ρενς νίκησε εντός έδρας τη Στρασμπούρ με 2-1, την άφησε πίσω στη βαθμολογία μπαίνοντας στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας.

Στο μοναδικό ματς της ελλειμματικής –ελέω κοινωνικών διαδηλώσεων- 18ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, η Ρενς κατάφερε να νικήσει τη Στρασμπούρ με 2-1, προσπερνώντας την στο βαθμολογικό πίνακα. 

Στα πρωτεύοντα του παιχνιδιού, πριν από τη σέντρα οι ομάδες τίμησαν τη μνήμη των νεκρών της δολοφονικής επίθεσης προ ημερών στην πόλη της Αλσατίας, ενώ οι «Στρασμπουρζουά» φορούσαν ειδική φανέλα, στην οποία αναγραφόταν η φράση «Στρασβούργο, αγάπη μου». 

Στο αγωνιστικό σκέλος οι γηπεδούχοι –με τους οποίους πήραν φανέλα βασικού οι Ρομαό κι Ένγκελς- προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό με τον Ντούμπια, όμως με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου ο Τομασόν έφερε την αναμέτρηση στην ισορροπία. Το γκολ της νίκης των «Ρεμουά» πέτυχε με φοβερό φάουλ στο 65’ ο Καφαρό, ο οποίος ένα λεπτό νωρίτερα είχε πάρει τη θέση του Μαρτέν στον αγωνιστικό χώρο. 

Κάπως έτσι η Ρενς επέστρεψε στις νίκες ύστερα από 3 αγωνιστικές, πηγαίνοντας στους 25 πόντους, με τη Στρασμπούρ να μένει στους 23. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.