Μπρεστ – Ρεν 1-2: Πήρε το ντέρμπι με ανατροπή (hls)

H Ρεν πέρασε από την έδρα της Μπρεστ με ανατροπή στο ντέρμπι της Βρετάνης και έμεινε αήττητη σε 7ο σερί ματς της Ligue 1.

H Ρεν πέρασε από την έδρα της Μπρεστ με ανατροπή στο ντέρμπι της Βρετάνης και έμεινε αήττητη σε 7ο σερί ματς της Ligue 1.
Η ομάδα του Ζουλιάν Στεφάν παρέμεινε σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ, την ώρα που οι γηπεδούχοι μετρούν πλέον μία νίκη σε έξι αγώνες, αλλά προς το παρόν δεν δείχνουν να κινδυνεύουν.
Όπως και στον πρώτο γύρο, έτσι και σήμερα η Μπρεστ ήταν αυτή που προηγήθηκε και μάλιστα με τον ίδιο σκόρερ, τον Ονορά, ο οποίος  μόλις στο 4′ πήρε στην περιοχή την  μπαλιά του Περό και με δεύτερη προσπάθεια από κοντά κατάφερε να νικήσει τον Σαλέν.
Η χαρά των γηπεδούχων όμως κράτησε λίγο καθώς στο 7′ ο Ντοκού έβγαλε τον Τεριέ μόνο του στην περιοχή από δεξιά, αυτός γύρισε παράλληλα και ο Μπουριζό ισοφάρισε με σουτ στο δεύτερο δοκάρι.
Η Μπρεστ έφτασε κοντά στο 2-1 με δοκάρι σε σουτ του Μουνιέ στο 27′ και τετ-α-τετ του Πιέρ-Γκαμπριέλ που έβγαλε ο Σαλέν.
Στο β’ οι γηπεδούχοι έχασαν καλή διπλή ευκαιρία στο 56′ με τον Σαλέν να λέει «όχι» σε Καρντονά και Μουνιέ, όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία στη συνέχεια και μετά από δύο σουτ του Καμαβινγκά (60′, 64′) που δεν προβλημάτισαν, πέτυχαν το δεύτερο γκολ (επαναλαμβάνοντας το σενάριο του πρώτου γύρου), όταν ο Ονορά κλώτσησε στην πλάτη τον Τριφέρ στην περιοχή και ο Γκρενιέρ δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα στο 77′.
Η Μπρεστ πάντως θα μπορούσε να πάρει κάτι από το ματς, αλλά ο Μουνιέ είχε τρεις σημαντικές ευκαιρίες με κεφαλιές, δύο που πέρασαν άουτ στο 83′ και στο 87′ και μία τρίτη στο 89′ που βρήκε οριζόντιο δοκάρι, με τον Φιλιποτό να σουτάρει άουτ στην επαναφορά.
ΜΠΡΕΣΤ (Νταλ’ Ολιό): Λαρσονέρ – Πιέρ-Γκαμπριέλ (89′ Ντιβέρν), Σαρντονέ, Ερέλ, Περό – Ονορά, Μπελκεμπλά (82′ Φιλιποτό), Λαν (88′ Σαρμπονιέ), Φεβρ – Καρντονά (78′ Λούκας), Μουνιέ.
ΡΕΝ (Στεφάν): Σαλέν – Τραορέ, Νιαμσί, Αγκέρντ, Τριφέρ – Ενζονζί, Καμαβινγκά, Γκρενιέ – Ντοκού, Μπουριζό (87′ Μαουασά), Τεριέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.