Ντιζόν – Λιλ 0-2: Κορυφή πριν το ντέρμπι (hls)

Η Λιλ δεν δυσκολεύτηκε να περάσει με 2-0 από την έδρα της ουραγού της Ligue 1 Ντιζόν και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας πριν από την κυριακάτικη μάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Λιλ δεν δυσκολεύτηκε να περάσει με 2-0 από την έδρα της ουραγού της Ligue 1 Ντιζόν και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας πριν από την κυριακάτικη μάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ έμεινε αήττητη για πέμπτη σερί αγωνιστική, ενώ αυτή του Νταβίντ Λιναρές έχασε μετά από τρεις αγώνες και δεν έχει ακόμα κερδίσει στην έδρα της.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία από νωρίς και ο τερματοφύλακας της Ντιζόν Ρασιοπί αναγκάστηκε σε καλές επεμβάσεις στις προσπάθειες των Γιαζιτζί (8′) και Ντέιβιντ (11′). 
Τελικά, oι «λιλουά» άνοιξαν το σκορ στο 19ο λεπτό, όταν ο Τούρκος δεξιός μπακ Τσελίκ γύρισε στην περιοχή για τον συμπατριώτη του Γιαζιτζί και αυτός με ωραίο αριστερό σουτ έκανε το 0-1 με τη μία. Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο με ένα σουτ του Τσελίνα στο 34′ που πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγινε τίποτα μέχρι το 86′, όταν ο Τσελίνα εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Δύο λεπτά αργότερα, ο Γιλμάζ ανατράπηκε από τον αμυντικό της Ντιζόν Μανγκά, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, όμως το πήρε πίσω μετά από εξέταση του ριπλέι.
Η Λιλ όμως κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Τίμοθι Γουεά να εκμεταλλεύεται λάθος γύρισμα του Μανγκά προς τα πίσω και να σκοράρει με τρομερό σουτ.
ΝΤΙΖΟΝ (Λιναρές): Ρασιοπί – Σαφίκ (72′ Μποέ), Μανγκά, Πάνζο, Ενγκοντά – Ντιόπ (62′ Μαριέ), Εντόνγκ – Σαμαριτανό (62′ Eμπιμπέ), Τσελίνα, Σουιάρ – Κονατέ (72′ Ντόμπρε).
ΛΙΛ (Γκαλτιέ): Μενιάν – Τσελίκ (84′ Τζαλό), Φόντε, Μπότμαν, Ρεϊνίλντο – Ικονέ (71′ Γουεά), Σέκα (72′ Σουμαρέ), Αντρέ, Μπαμπά – Ντέιβιντ (58′ Γιλμάζ), Γιαζιτζί (84′ Λιχατζί).
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.