Μετζ-Λιόν 1-3: Συνεχίζει ακάθεκτη (hls)

Η Λιόν επικράτησε της Μετζ με σκορ 3-1 , επέκτεινε το αήττητο της στο Σαμπιονά στα 10 ματς κι ανέβηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης

Με τέσσερις τελικές προσπάθειες στα πρώτα πέντε λεπτά του ματς η Λιόν έστειλε μήνυμα στη Μετζ ότι ταξίδεψε αποφασισμένη να επεκτείνει το αήττητο σερί της. 

Ωστόσο ήταν οι γηπεδούχοι εκείνοι που είχαν την καλύτερη προοπτική για να ανοίξουν το σκορ, καθώς ο Ενγκέτ ανετράπη στην περιοχή από τον Μαρσέλο και ο διαιτητής κατελόγισε πέναλτι. Ο Μπουλάγια εκτέλεσε, ο Λόπες επενέβη και η Λιόν πάτησε γκάζι ξανά. 

Οι ποδοσφαιριστές του Ρούντι Γκαρσιά κυριάρχησαν στο ματς, πήραν προβάδισμα με το 6ο τέρμα στο πρωτάθλημα του Ντεπάι κι έχασαν ευκαιρίες για να πάνε με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια. 

Χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο η Λιόν για να σκοράρει σε επίθεση που άρχισε από την περιοχή της και κατέληξε με κάθετη ανάπτυξη στα αντίπαλα δίχτυα από σουτ του Τοκό Εκαμπί, ο οποίος είχε δώσει την ασίστ στο πρώτο τέρμα των “λιονέ”. 

Στο τελευταίο 20λεπτο η Λιόν χαλάρωσε και η Μετζ βρήκε την ευκαρία να μειώσει με τέρμα του Μπουλάγια ένα τέταρτο πριν από το τέλος. 

Ο Τοκό Εκαμπί έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι προσπαθώντας να πετύχει από μακρινή απόσταση το γκολ της βραδιάς…

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες την αναμέτρηση καθώς ο Μπόι αποβλήθηκε στο 86ο λεπτό για τους γηπεδούχους και ο Σερκί στις καθυστερήσεις για τη Λιόν, αμφότεροι με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα.

Οι “λιονέ” απέχουν πλέον δύο βαθμούς από την κορυφή και την ΠΣΖ την οποία αντιμετωπίζουν την προσεχή αγωνιστική στο ντέρμπι κορυφής!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.