Παρί-Ντιζόν 4-0: Βρήκε γιατρικό στο πρωτάθλημα (hls)

Οι Παριζιάνοι πληγωμένοι από την εντός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League, δεν συνάντησαν αντίσταση από την ουραγό Ντιζόν, επικρατώντας με 4-0 στη γαλλική πρωτεύουσα.

Δύο γκολ του Μόιζε Κεν κι άλλα δύο του Κιλιάν Εμπαπέ, έκαναν τη δουλειά για την Παρί, στο 4-0 επί της Ντιζόν, με το σύνολο του Τόμας Τούχελ να βρίσκεται προσωρινά στην κορυφή.

Οι πρωταθλητές έκαναν την ιδανική εκκίνηση βρίσκοντας δίχτυα στο 3′ με τον Κεν ύστερα από ασίστ του Μπάκερ, ο Ιταλός πέτυχε το 200ο γκολ της τρέχουσας Ligue 1.

Στο 8′ ο Νεϊμάρ είχε δοκάρι με κεφαλιά και στο 23′ ο δραστήριος Βραζιλιάνος σε transition προσέφερε έτοιμο γκολ στον Κεν για το 2-0.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες για να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, εντούτοις πήγαν στα αποδυτήρια με το 2-0. 

Στο δεύτερο μέρος η Παρί δεν είχε το ρυθμό του πρώτου, αφού περίμενε τα πάντα από τον κορυφαίο της αναμέτρησης, Νεϊμάρ. Η είσοδος του Εμπαπέ έδωσε την απαιτούμενη “φλόγα” με το Γάλλο πρωταθλητή κόσμου να διαμορφώνει το τελικό 4-0 στο 82′ και στο 88′, έχοντας πλέον 10 γκολ στο πρωτάθλημα με αντιπάλους τους Βουργουνδούς.

Η Παρί στρέφει το βλέμμα της στην αναμέτρηση της Τετάρτης με την Μπασάκσεχιρ στην Τουρκία για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. 

Παρί Σεν Ζερμέν (4-3-3): Ρίκο, Νταγκμπά, Ντανίλο Περέιρα, Ντιαλό, Μπάκερ, Ραφίνια (86′ Φαντιγκά), Μαρκίνιος (αρχ.) (72′ Ατίλ-Ρουίζ), Ντράξλερ (59΄ Ερέρα), Σαράμπια, Νεϊμάρ, Κεν (73′ Εμπαπέ)

Προπονητής: Τόμας Τούχελ

Ντιζόν (4-3-3): Αλαγκμπέ, Μπόι, Εκουέλε-Μάνγκα (αρχ.), Πάντζο, Ενγκοντά, Εμπέμπ, Λοτοά (55′ Ντιόπ), Εντόνγκ, Μπαλντέ, Σουιάρ, Κονατέ (70′ Τσέλινα)

Προπονητής: Στεφάν Ζομπάρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.