Απέφυγε τα χειρότερα η Μαρσέιγ (video)

Ούτε και στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου οι Μασσαλοί συναντήθηκαν με τη νίκη, παίρνοντας την ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Ονζέ.

Παρά το γεγονός πως από την Ονζέ απουσίαζαν τέσσερις βασικοί ποδοσφαιριστές, η ομάδα του Μουλέν ήταν κατά πολύ ανώτερη από τη Μαρσέιγ, με την οποία εκκίνησε στο βασικό σχήμα ο Κώστας Μήτρογλου. Εξαιτίας των αναβολών, αμφότερες οι ομάδες είχαν να δώσουν αγώνα πρωταθλήματος από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερη όρεξη, συνεργασίες και τρεξίματα, απείλησαν στο 6′ με τον Μπαοκέν, στο 11′ με τον Ρεν-Αντελέντ, στο 18′ είδαν την μπάλα να πηγαίνει στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Μανταντά από το σουτ του Καπέλ, αλλά στο 36′ δικαιώθηκαν. 

Από τη δεξιά πλευρά ο Τετ βρήκε τον Μπάμπα, ο Αφρικανός με ωραία σέντρα σημάδεψε τον Μπαοκέν, ο οποίος με ευκολία άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Ενδεικτικό της αγωνιστικής νωθρότητας των φιλοξενούμενων, το γεγονός πως απείλησαν μόνο μια φορά στο πρώτο μέρος, στις καθυστερήσεις με τον Μπουσέ να προλαβαίνει τον Παγέ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γκαρσία έριξε στον αγωνιστικό χώρο τους Οκάμπος και Σαρ αντί των Μήτρογλου, Λοπέζ, ωστόσο και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν τις δύο πρώτες ευκαιρίες με τον Φουλζινί στο 57′ και τον Ρεν-Αντελέντ στο 65′, στους οποίους ο Μανταντά αρνήθηκε το γκολ. 

Οι Φωκαείς άσκησαν μεγαλύτερη πίεση από το 70′ και μετά και στο 84′ βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης, μετά από συνδυασμό του Σαρ με τον Τοβέν, ο Αφρικανός με το στήθος διαμόρφωσε το τελικό 1-1, το οποίο δεν αφήνει ικανοποιημένο τον Γκαρσία, καθώς η ομάδα του αγνοεί την επιτυχία απο τα τέλη Νοεμβρίου.

Ονζέ-Μαρσέιγ 1-1

«Raymond Copa», Ονζέ, Γαλλία
Διαιτητής: Ζερόμ Μπριζάρ
Κίτρινες κάρτες: Τραορέ (69’)- Λοπέζ (22’), Σονσόν (43’), Τοβέν (69’)

Ονζέ (4-5-1): Μπουσέ –  Μπάμπα, Τραορέ (αρχ.), Τομάς, Καπέλ –  Σάνταμαρια, Τετ, Μανγκανί, Ρεν-Αντελέντ, Φουλζινί (85’ Μανζαλά) –  Μπαοκέν (87’ Κανγκά)

Προπονητής: Στεφάν Μουλέν

Μαρσέιγ (4-3-3): Μανταντά – Σάκαϊ, Ραμί, Ρολάντο, Αμαβί –  Λοπέζ (46’ Σαρ), Λουίζ Γκουστάβο, Σονσόν –  Τοβέν, Μήτρογλου (46’ Οκάμπος), Παγέ (αρχ.)

Προπονητής: Ρούντι Γκαρσία

19η Αγωνιστική Ligue 1

Λιλ-Τουλούζ 1-2
Μονακό-Γκενγκόν 0-2
Μονπελιέ-Λιόν 1-1
Ρενς-Καέν 2-2
Ρεν-Νιμ 4-0
Σεν Ετιέν-Ντιζόν 3-0
Στρασμπούρ-Νις 2-0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.