Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να «ρίξει» την ρήτρα του Ικάρντι

Η Παρί ναι μεν επιθυμεί την παραμονή του Ικάρντι στην ομάδα, αλλά θέλει να ρίξει την ρήτρα αγοράς των 70 εκατομμυρίων από την Ίντερ.

Η Παρί ναι μεν επιθυμεί την παραμονή του Ικάρντι στην ομάδα, αλλά θέλει να ρίξει την ρήτρα αγοράς των 70 εκατομμυρίων από την Ίντερ.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Ίντερ, απεδείχθη ο ιδανικός αντικαταστάτης του Έντινσον Καβάνι στην επιθετική λειτουργία των πρωταθλητών, οι οποίοι θέλουν να τον διατηρήσουν στην δύναμή τους.

Και για να το επιτύχουν, δεν έχουν, παρά να καταβάλουν στους «νερατζούρι» τα 70 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπονται στην σχετική συμφωνία των δύο πλευρών για τον 27χρονο Ικάρντι, ο οποίος σε 20 αγώνες με την Παρί έχει σκοράρει 12 φορές.

Ωστόσο, οι οικονομικές επιπτώσεις που επιφέρει -και- στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο η πανδημία του κορωνοϊού κάνουν τους Γάλλους παράγοντες να αισιοδοξούν ότι θα μπορέσουν να «κατεβάσουν» τις αξιώσεις της Ίντερ κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα πάντως με τον ιταλικό Τύπο, οι παράγοντες του ιταλικού συλλόγου δεν φαίνονται διατεθειμένοι να εξετάσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.