Το «France Football» για Κουλούρη και Μήτρογλου (pics)

Το έγκυρο γαλλικό περιοδικό στο ειδικό αφιέρωμα που κάνει για τις μεταγραφές στη Ligue 1, κάνει ειδική μνεία στους δύο Έλληνες επιθετικούς.

Το εβδομαδιαίο γαλλικό περιοδικό «France Football» κάνει ειδικό αφιέρωμα στις καλοκαιρινές μεταγραφές της Ligue 1 και ασχολείται αρκετά με τον Ευθύμη Κουλούρη και τον Κώστα Μήτρογλου.


Το νέο απόκτημα της Τουλούζ φιγουράρει στις «εκπλήξεις των μεταγραφών» με το εξής κείμενο να τον συνοδεύει: «Από τη στιγμή που έχουμε έναν Έλληνα επιθετικό και πάλι στο πρωτάθλημα, το ερώτημα προκύπτει αμέσως: καλή μεταγραφή ή νέος Μήτρογλου; Χωρίς να είναι το μεγάλο όνομα, αν και δεν πρέπει να υποτιμάται το γεγονός πως έχει περάσει απ’ όλες τις εθνικές ομάδες της χώρας του, ο Κουλούρης αποτελεί αίνιγμα, μολονότι η εκκίνησή του είναι επιτυχημένη με ένα γκολ και μια ασίστ στις δύο πρώτες αγωνιστικές». 

Ο Κώστας Μήτρογλου κάνει την…εμφάνισή του δύο φορές στο περιοδικό.  Κατ’ αρχάς τοποθετείται στη λίστα των παικτών που «δεν θα λείψουν από το γαλλικό πρωτάθλημα». «Ένα γκολ στα play offs του Europa League με τον Απόλλωνα Λεμεσού, ένα ακόμη στο ντεμπούτο του στο ολλανδικό πρωτάθλημα, κι ένα στο φιλικό με την Κολωνία. Ναι, έχει 3 γκολ σε 4 ματς, δίχως να υπολογίζουμε τις ντρίμπλες του που προκάλεσαν αίσθηση στα social media. Πάντως, οι φίλοι της Μαρσέιγ δεν θα τον αποζητήσουν…» αναφέρει το σχετικό κείμενο, ωστόσο δεν είναι το μοναδικό κείμενο αφιερωμένο στον νυν επιθετικό της Αϊντχόφεν. 

Σε ένα άλλο δισέλιδο με τίτλο «Οι 10 ποδοσφαιριστές που θα θέλαμε να δούμε στη Ligue 1» ο «Μητρογκόλ» είναι και πάλι παρών! Είναι γνωστό πως η Ναντ είχε ενδιαφερθεί για να κάνει δικό της τον Έλληνα επιθετικό εξ ου κι η αναφορά του περιοδικού. «Θα ήταν Η εκδίκηση! Αυτή του πληγωμένου και ταλαιπωρημένου Κώστα από όλο το γαλλικό ποδόσφαιρο, ενώ για να λέμε και την αλήθεια, οι αριθμοί του δεν ήταν και τόσο χάλια…Φανταστείτε λοιπόν έναν Μήτρογλου με προπονητή τον Κριστιάν Γκουρκιούφ σε ένα 4-4-2, να παίρνει επιτέλους μπαλιές. Δεν θέλουμε να γίνουμε δικηγόροι του διαβόλου, αλλά ειλικρινώς ο Έλληνας διεθνής θα μπορούσε να βοηθήσει την επίθεση της Ναντ, από την οποία λείπει η φαντασία. Τώρα ο άλλοτε goleador της Μπενφίκα, φαίνεται να βρήκε την αυτοπεποίθησή του και το ρόλο του στην Αϊντχόφεν. Δεν αποκλείεται η Ναντ να το μετανιώσει…» αναφέρει χαρακτηριστικά το γαλλικό περιοδικό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.